Sunde opskrifter Aftensmad Tomatsuppe... Tomatsuppe med chili og flødepeberrod 30 minutter En hot tomatsuppe, der sparker til smagsløgene og varmer fra inderst til yderst. Af I FORM-redaktionen 2. juli 2016 En spicy tomatsuppe, der nok skal give dig varmen Tomatsuppe med chili og flødepeberrod Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ rødløg 1 tsk. ekstra jomfru olivenolie 1 røde peberfrugter ½ rød chili Havsalt 1 ds. flåede tomater ½ liter hønse- eller grøntsagsbouillon ½ bundt timian, bindes med bomuldsnor ½ spsk. koldpresset rapsolie friskkværnet sort peber Topping til tomatsuppe ½ dl skyr ½ spsk. koldpresset rapsolie ½ stk. peberrod havsalt friskkværnet hvid peber ½ nip lys rørsukker Sådan gør du Skær løget i skiver, og sauter i olie, til de er bløde. Skær peberfrugt og chili i små stykker. Kom det i gryden, vend godt, og tilsæt 2 tsk. salt. Hæld tomater og bouillon i gryden, og læg timianbuketten i. Lad suppen simre i 20 min. Tag timianbuketten op. Blend suppen med rapsolien, og smag til med salt og peber. Bland skyr med ultrafint revet peberrod, salt, peber og et nip sukker. Anret suppen med cremen og brøndkarse. LÆS OGSÅ: Er tomatsuppe sundt? TomatChiliPeberfrugtSkyrSuppeVegetar-opskrifter