Svinekotelet med quinoa og broccoli

20 minutter
537 kcal

Lav grillet svinekotelet med quinoa og broccoli og få aftensmad i grønlige farver - det tager kun 20 minutter. Læs hvordan her.

Svinekotelet med quinoa og broccoli

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 100 g quinoa
  • 1 bundt broccoli, cirka 400 gr
  • Koldpresset rapsolie
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 svinekoteletter, gerne med skaft
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • 2 tsk. smør
  • 2 håndfulde ærteskud, brøndkarse eller bredbladet persille

Næringsindhold pr. portion:

  • Kog quinoa ifølge emballagens anvisning.

  • Gør broccoli i stand, kom den i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys let med salt.

  • Hæld kogende vand over, og lige inden anretning koges den op og drænes straks.

  • Fjern synligt fedt fra koteletten.

  • Gnid den med olivenolie, og grill den på panden eller udendørs grill.

  • Eller steg den: Varm lidt olivenolie op på en pande, kom smør ved, lad det bruse op, og steg nu koteletten på begge sider, først ved høj varme

    i et par minutter og færdig ved 3-4 minutter på begge sider.

  • Anret kødet med ærteskud og quinoa og broccoli ved siden af.

Har du prøvet vores broccolisalat med bacon, rødløg og feta? Den er smaddergod!