Sund og lækker sushi

At lave sin egen sushi er sjovt, hyggeligt og meget billigere end at købe den færdig. Og så kan man nemt gøre det endnu sundere ved at erstatte den hvide sushiris med sunde alternativer.

Til højre: nigiri med brune ris, omelet med rød peber og basilikum. Til venstre: maki med bulgur, laks, asparges, dild og melon.

Sushi: to tilberednings-tips

  • Frys din fisk til sushi Vælg altid helt frisk fisk til din sushi. Vil du være helt sikker på at slå evt. fiskeparasitter ihjel, kan du putte tun og laks i fryseren i minimum 1 døgn, inden du skal bruge den. Hvis du skal bruge fisken om aftenen, er det en god idé at tage den ud af fryseren om morgenen, så den kan nå at tø op.
  • Sådan rører du wasabi ud i soja Hvis wasabien skal røres ordentligt ud, kan du starte med at putte den i en skål og tilsætte en smule soja. Rør rundt, til du får en ensartet masse. Put så resten af den ønskede mængde soja i, alt efter hvor stærk blandingen skal være. NB! I stedet for almindelig soja kan du købe soja, som er tilsat mindre salt. Smagen er den samme.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background