Rødtunge med hvidløgschips og grønt

30 minutter
275 kcal

Lav en sund og velsmagende rødtunge med hvidløgschips, broccoli og tomat på kun 30 minutter.

Rødtunge med grønt på en tallerken

Rødtunge med hvidløgschips og grønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 økologisk lime
  • 2 fed hvidløg
  • Ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 5 cocktailtomater
  • 2 rødtungefileter
  • 300 g broccoli
  • Koldpresset rapsolie
  • Friskkværnet sort peber

Sådan laver du rødtunge med grønt

  • Skær limefrugten i halve og i fine skiver.

  • Pil hvidløgsfed, og skær dem i fine skiver på et mandolinjern.

  • Steg dem gyldne i olivenolie på en lille pande, og læg chipsene på et stykke fedtsugende papir.

  • Giv dem et let drys salt.

  • Skær tomaterne i halve, og læg dem i et ovnfast fad.

  • Gå fisken efter for ben, og læg dem i et ovnfast fad på et stykke bagepapir.

  • Stil tomater og fisk i en 200 grader varm ovn i 10 minutter.

  • Gør broccolien i stand, læg den i en gryde, drys let med salt, dryp med rapsolie, og hældkogende vand over. Kog op lige inden servering, og dræn kålen.

  • Anret fisken med lime, hvidløg og friskkværnet peber samt tomater med hvidløg og broccoli ved siden af.

Har du prøvet vores broccolisalat med bacon, rødløg og feta? Den er smaddergod!


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background