Nyd godt af vinterens lækre supper.

Asiatisk misosuppe med svampe

Varm kroppen igennem med denne asiatisk misosuppe med svampe, bønnepasta og parmesan-chips.

Misosuppe med bønnepasta

4 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 40 minutter

Tid i alt: 55 minutter

INGREDIENSER

150 g kantareller

150 g bøgehatte

150 g champignoner

1 spsk. olivenolie

1 l vand

2 forårsløg

4 spsk. miso

200 g sort bønnepasta (ukogt)

½ tsk. finthakket chili

½ tsk. finthakket ingefær

Parmesanchips

80 g parmesan

Topping

1 håndfuld koriander

Sådan gør du

  • Riv parmesanosten fint. Del osten i 4 portioner, bred hver bunke ud på en bageplade, og bag dem i 30 min. ved 175 grader.
  • Læg parmesanchipsene på en rist, og lad dem køle af.
  • Steg svampene i olie i en gryde sammen med chili og ingefær ved høj varme.

  • Kom 1 liter kogende vand ved og derefter resten af ingredienserne på nær pastaen.
  • Inden servering koger du pastaen i 7 min. og kommer den derefter i suppen.
  • Anret suppen i 4 portionsskåle, og top op med kori­ander og parmesanchips brækket i mindre stykker.
  • NB! Hvis du ikke kan få fat i alle svampene, kan du erstatte med portobello eller andre svampe.

næringsindhold pr. person

Energi: 315,8 kcal

Protein: 32 g

Fedt: 11,5 g

Kulhydrat: 18,5 g

Kostfibre: 13,8 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: