Nyd godt af vinterens lækre supper.

Asiatisk misosuppe med svampe

Varm kroppen igennem med denne asiatisk misosuppe med svampe, bønnepasta og parmesan-chips.

Misosuppe med bønnepasta

4 personer

150 g kantareller
150 g bøgehatte
150 g champignoner
1 spsk. olivenolie
1 liter vand
2 forårsløg
4 spsk. miso
200 g sort bønnepasta (ukogt)
½ tsk. finthakket chili
½ tsk. finthakket ingefær

Parmesanchips

80 g parmesan

Topping

En stor håndfuld koriander


Sådan gør du

  • Riv parmesanosten fint. Del osten i 4 portioner, bred hver bunke ud på en bageplade, og bag dem i 30 min. ved 175 grader.
  • Læg parmesanchipsene på en rist, og lad dem køle af.
  • Steg svampene i olie i en gryde sammen med chili og ingefær ved høj varme.
  • Kom 1 liter kogende vand ved og derefter resten af ingredienserne på nær pastaen.
  • Inden servering koger du pastaen i 7 min. og kommer den derefter i suppen.
  • Anret suppen i 4 portionsskåle, og top op med kori­ander og parmesanchips brækket i mindre stykker.
  • NB! Hvis du ikke kan få fat i alle svampene, kan du erstatte med portobello eller andre svampe.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: