Nyd godt af vinterens lækre supper.

Asiatisk misosuppe med svampe

Varm kroppen igennem med denne asiatisk misosuppe med svampe, bønnepasta og parmesan-chips.

3. februar 2015 af Michelle Kristensen

Misosuppe med bønnepasta

4 personer

150 g kantareller
150 g bøgehatte
150 g champignoner
1 spsk. olivenolie
1 liter vand
2 forårsløg
4 spsk. miso
200 g sort bønnepasta (ukogt)
½ tsk. finthakket chili
½ tsk. finthakket ingefær

Parmesanchips

80 g parmesan

Topping

En stor håndfuld koriander


Sådan gør du

  • Riv parmesanosten fint. Del osten i 4 portioner, bred hver bunke ud på en bageplade, og bag dem i 30 min. ved 175 grader.
  • Læg parmesanchipsene på en rist, og lad dem køle af.
  • Steg svampene i olie i en gryde sammen med chili og ingefær ved høj varme.
  • Kom 1 liter kogende vand ved og derefter resten af ingredienserne på nær pastaen.
  • Inden servering koger du pastaen i 7 min. og kommer den derefter i suppen.
  • Anret suppen i 4 portionsskåle, og top op med kori­ander og parmesanchips brækket i mindre stykker.
  • NB! Hvis du ikke kan få fat i alle svampene, kan du erstatte med portobello eller andre svampe.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: