Asiatisk misosuppe med svampe

55 minutter
315,8 kcal

Varm kroppen igennem med denne asiatisk misosuppe med svampe, bønnepasta og parmesan-chips.

Nyd godt af vinterens lækre supper.

Misosuppe med bønnepasta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 75 g kantareller
  • 75 g bøgehatte
  • 75 g champignoner
  • ½ spsk. olivenolie
  • ½ liter vand
  • 1 forårsløg
  • 2 spsk. miso
  • 100 g sort bønnepasta (ukogt)
  • ¼ tsk. finthakket chili
  • ¼ tsk. finthakket ingefær

Parmesanchips

  • 40 g parmesan

Topping

  • ½ håndfuld koriander

Sådan gør du

  • Riv parmesanosten fint. Del osten i 4 portioner, bred hver bunke ud på en bageplade, og bag dem i 30 min. ved 175 grader.

  • Læg parmesanchipsene på en rist, og lad dem køle af.

  • Steg svampene i olie i en gryde sammen med chili og ingefær ved høj varme.

  • Kom 1 liter kogende vand ved og derefter resten af ingredienserne på nær pastaen.

  • Inden servering koger du pastaen i 7 min. og kommer den derefter i suppen.

  • Anret suppen i 4 portionsskåle, og top op med kori­ander og parmesanchips brækket i mindre stykker.

  • NB! Hvis du ikke kan få fat i alle svampene, kan du erstatte med portobello eller andre svampe.