Quinoasalat med rødbede og valnødder

Sund og mættende quinoasalat med revne rødbeder, friske valnødder og persille, der nok skal sætte kulør på dine fastedage.

Quinoasalat med rødbede

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

60 g hvid quinoa

1 stor rødbede

Lidt kruspersille

5 g valnødder

Dressing

½ tsk. spidskommen

½ tsk. tahin (sesamsmør)

1 spsk. olivenolie

Saft af ¼ citron

Havsalt

Sådan laver du quinoasalat

  • Kog quinoa efter anvisningen på pakken.
  • Vask rødbeden grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern.
  • Skyl persillen, og hak den groft.
  • Rør dressingen sammen, og vend den med quinoa, rødbede og persille.
  • Hak nødderne, og drys dem hen over.
  • TIP! Portionen er til to personer. Er det kun dig, der spiser, så spis den anden portion som tilbehør til fx et stykke laks på en af de normale 5:2-dage.

næringsindhold pr. person

Energi: 263 kcal

Protein: 7 g

Fedt: 11,4 g

Kulhydrat: 36 g

Kostfibre: 5,1 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: