Quinoasalat med rødbede og valnødder

30 minutter
263 kcal

Sund og mættende quinoasalat med revne rødbeder, friske valnødder og persille, der nok skal sætte kulør på dine fastedage.

Quinoasalat med rødbede

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 60 g hvid quinoa
  • 1 stor rødbede
  • Lidt kruspersille
  • 5 g valnødder

Dressing

  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. tahin (sesamsmør)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Saft af ¼ citron
  • Havsalt

Sådan laver du quinoasalat

  • Kog quinoa efter anvisningen på pakken.
  • Vask rødbeden grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern.
  • Skyl persillen, og hak den groft.
  • Rør dressingen sammen, og vend den med quinoa, rødbede og persille.
  • Hak nødderne, og drys dem hen over.

LÆS OGSÅ: Salater med rødbede

TIP! Portionen er til to personer. Er det kun dig, der spiser, så spis den anden portion som tilbehør til fx et stykke laks på en af de normale 5:2-dage.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background