Quinoasalat med rødbede og valnødder

Sund og mættende quinoasalat med revne rødbeder, friske valnødder og persille, der nok skal sætte kulør på dine fastedage.

2. december 2015 af I FORM

Quinoasalat med rødbede

2 personer

60 g hvid quinoa
1 stor rødbede
Lidt kruspersille
5 g valnødder

Dressing

½ tsk. spidskommen
½ tsk. tahin (sesamsmør)
1 spsk. olivenolie
Saft af ¼ citron
Havsalt

LÆS OGSÅ: 6 sunde grunde til at spise quinoa

Sådan laver du quinoasalat

  • Kog quinoa efter anvisningen på pakken.
  • Vask rødbeden grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern.
  • Skyl persillen, og hak den groft.
  • Rør dressingen sammen, og vend den med quinoa, rødbede og persille.
  • Hak nødderne, og drys dem hen over.
  • TIP! Portionen er til to personer. Er det kun dig, der spiser, så spis den anden portion som tilbehør til fx et stykke laks på en af de normale 5:2-dage.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: