Quinoasalat med rødbede og valnødder

30 minutter
263 kcal

Sund og mættende quinoasalat med revne rødbeder, friske valnødder og persille, der nok skal sætte kulør på dine fastedage.

Quinoasalat med rødbede

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 60 g hvid quinoa
  • 1 stor rødbede
  • Lidt kruspersille
  • 5 g valnødder

Dressing

  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. tahin (sesamsmør)
  • 1 spsk. olivenolie
  • Saft af ¼ citron
  • Havsalt

Sådan laver du quinoasalat

  • Kog quinoa efter anvisningen på pakken.

  • Vask rødbeden grundigt, og riv den på den grove side af et rivejern.

  • Skyl persillen, og hak den groft.

  • Rør dressingen sammen, og vend den med quinoa, rødbede og persille.

  • Hak nødderne, og drys dem hen over.

TIP! Portionen er til to personer. Er det kun dig, der spiser, så spis den anden portion som tilbehør til fx et stykke laks på en af de normale 5:2-dage.