Tomattærte med hyldeblomst

1,5 time
301 kcal

Denne tomattærte med hyldeblomster, spinat og feta er perfekt til lange sommeraftener.

Sommerens bedste opskrifter.

Tomat-hyldeblomst tærte

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

Dej

  • ½ dl havregryn
  • ½ dl mandelmel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. fiberHUSK
  • æg
  • 1⅓ spsk. vand
  • Havsalt

Fyld

  • ¼ løg
  • ⅓ tsk. oregano
  • ¼ tsk. chili
  • ¼ tsk. muskatnød
  • 10 g feta
  • ½ håndfuld spinatblade
  • ⅓ tsk. olie til panden
  • 1⅓ æg
  • ⅓ dl hytteost
  • ⅓ dl hyldeblomster

Topping

  • 1⅓ tomater

Sådan laver du tomattærten

  • Ælt dejen sammen, lad den stå i 10 min. og pres den ud i en tærte­form.

  • Stik med en gaffel, og bag i 10 min. ved 175 grader varmluft.

  • Skær løg i skiver, og steg dem på panden med krydderier, feta og spinat i 5 min.

  • Kom fyldet på tærtebunden, pisk æg, hytteost og hyldeblomster, og hæld det over.

  • Skær tomaterne i tynde skiver, og læg dem ovenpå.

  • Bag tærten i 45 min. ved 175 grader varmluft.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background