Sunde opskrifter Aftensmad Tomattærte... Tomattærte med hyldeblomst 1,5 time 301 kcal Denne tomattærte med hyldeblomster, spinat og feta er perfekt til lange sommeraftener. Af Michelle Kristensen 16. juni 2015 Sommerens bedste opskrifter. Tomat-hyldeblomst tærte Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. Dej ½ dl havregryn ½ dl mandelmel ¼ tsk. bagepulver ½ tsk. fiberHUSK ⅓ æg 1⅓ spsk. vand Havsalt Fyld ¼ løg ⅓ tsk. oregano ¼ tsk. chili ¼ tsk. muskatnød 10 g feta ½ håndfuld spinatblade ⅓ tsk. olie til panden 1⅓ æg ⅓ dl hytteost ⅓ dl hyldeblomster Topping 1⅓ tomater Sådan laver du tomattærten Ælt dejen sammen, lad den stå i 10 min. og pres den ud i en tærteform. Stik med en gaffel, og bag i 10 min. ved 175 grader varmluft. Skær løg i skiver, og steg dem på panden med krydderier, feta og spinat i 5 min. Kom fyldet på tærtebunden, pisk æg, hytteost og hyldeblomster, og hæld det over. Skær tomaterne i tynde skiver, og læg dem ovenpå. Bag tærten i 45 min. ved 175 grader varmluft. Læs også: Sunde og lækre tærte-opskrifter Tomat