Sunde opskrifter Aftensmad Spicy chic... Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing 30 minutter Solgul sommerburger med spicy fyld Af I FORM-redaktionen 25. juli 2012 Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 125 gram kyllingefilet 2 peberfrugter 2 håndfuld babyspinat 1 stor tomat i skiver Jalapenos (antal, efter hvor stærk du vil have den) Evt. lidt frisk citronmelisse Til stegning/grilning 2 tsk. olivenolie Havsalt og friskkværnet peber Til stegning/grilning 2 tsk. olivenolie Havsalt og friskkværnet peber Tahindressing 75 g tahin 1½ fed knust hvidløg Saft og skal fra 1 lille økocitron dl vand Havsalt og friskkværnet peber Sådan gør du Hæld alle ingredienserne til tahindressingen i en foodprocessor, og kør det sammen. Stil herefter på køl. Krydr kyllingefileterne med olie, salt og peber, og grill eller steg dem. Halver peberfrugterne, og grill dem kort med lidt olie. Læg herefter en bund af spinat på peberfrugtens ene halvdel, og læg skiver af kyllingen ovenpå. Fordel herefter jalapenos og tomat på burgeren, hæld dressing ovenpå, og slut af med den anden halve peberfrugt som top. BurgerKyllingPeberfrugtSpinatLow carb