Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing

Solgul sommerburger med spicy fyld

Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 20 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

2 125 gram kyllingefilet

2 peberfrugter

2 håndfuld babyspinat

1 stor tomat i skiver

Jalapenos (antal, efter hvor stærk du vil have den)

Evt. lidt frisk citronmelisse

Til stegning/grilning

2 tsk. olivenolie

Havsalt og friskkværnet peber

Tahindressing

75 g tahin

1½ fed knust hvidløg

Saft og skal fra 1 lille økocitron

½-⅔ dl vand

Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne til tahindressingen i en foodprocessor, og kør det sammen. Stil herefter på køl.
  • Krydr kyllingefileterne med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Halver peberfrugterne, og grill dem kort med lidt olie.
  • Læg herefter en bund af spinat på peberfrugtens ene halvdel, og læg skiver af kyllingen ovenpå.
  • Fordel herefter jalapenos og tomat på burgeren, hæld dressing ovenpå, og slut af med den anden halve peberfrugt som top.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: