Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing

30 minutter

Solgul sommerburger med spicy fyld

Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 125 gram kyllingefilet
  • 2 peberfrugter
  • 2 håndfuld babyspinat
  • 1 stor tomat i skiver
  • Jalapenos (antal, efter hvor stærk du vil have den)
  • Evt. lidt frisk citronmelisse

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Til stegning/grilning

  • 2 tsk. olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

Tahindressing

  • 75 g tahin
  • 1½ fed knust hvidløg
  • Saft og skal fra 1 lille økocitron
  • dl vand
  • Havsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne til tahindressingen i en foodprocessor, og kør det sammen. Stil herefter på køl.

  • Krydr kyllingefileterne med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Halver peberfrugterne, og grill dem kort med lidt olie.

  • Læg herefter en bund af spinat på peberfrugtens ene halvdel, og læg skiver af kyllingen ovenpå.

  • Fordel herefter jalapenos og tomat på burgeren, hæld dressing ovenpå, og slut af med den anden halve peberfrugt som top.