Spicy chickenburger med gul peber-bolle og tahindressing

Solgul sommerburger med spicy fyld

26. juli 2012 af I FORM

2 personer
2 x 125 gram kyllingefilet
2 peberfrugter
Et par håndfulde babyspinat
1 stor tomat i skiver
Jalapenos (antal, efter hvor stærk du vil have den)
Evt. lidt frisk citronmelisse


Til stegning/grilning
2 tsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber


Tahindressing

75 gram tahin
1½ fed knust hvidløg
Saft og skal fra 1 lille økocitron
½-⅔ dl vand
Havsalt og friskkværnet peber


  • Hæld alle ingredienserne til tahindressingen i en foodprocessor, og kør det sammen. Stil herefter på køl.
  • Krydr kyllingefileterne med olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Halver peberfrugterne, og grill dem kort med lidt olie.
  • Læg herefter en bund af spinat på peberfrugtens ene halvdel, og læg skiver af kyllingen ovenpå.
  • Fordel herefter jalapenos og tomat på burgeren, hæld dressing ovenpå, og slut af med den anden halve peberfrugt som top.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler