Rødbedefrikadelle med rødkål
Rødbede gør dine frikadeller både flotte og sunde. Rødkålen laver vi med vanilje, kanel og stjerneanis.
Rødbede gør dine frikadeller både flotte og sunde. Rødkålen laver vi med vanilje, kanel og stjerneanis.
Skær rødbede og løg i bittesmå tern.
Rør kødet med rødbede og løg, æg, havregryn, salt og peber.
Form frikadeller, og steg dem på en slip let-pande.
Dernæst rødkålen: Skær løget fint, og steg det blødt og blankt i olie.
Snit imens rødkålen, og kom det i gryden sammen med vaniljestykker, kanel, stjerneanis og æblemost. Lad det simre i 5 minutter.
Kom sukker/sirup, tranebær og kumquats ved. Krydr let med salt og peber.
Lad kålen simre i yderligere 12 minutter, og smag til.
LÆS OGSÅ: 9 sunde og lækre rødkålssalater
Lav traditionel julemad i nye og sundere klæder med I FORMs juleopskrifter