Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

25 minutter
552 kcal

Knasende lækker burgervariant uden brød, men med masser af smag.

Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g hakket oksekød (max 10 % fedt)
  • 1 squash
  • ½ lille rødløg
  • ½ rød peberfrugt
  • 10 skiv. syltet agurk
  • 2 skiv. primadonna-ost

Valnøddepesto

  • 50 g valnødder
  • 2 dl frisk basilikum
  • ¼ dl olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 nip frisk chili
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til valnødde-pestoen groft, og stil den på køl.

  • Form kødet til to bøffer, krydr med en smule olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Skær squashen i 4 skiver (kasser bund og top), og grill dem. Det er ikke nødvendigt at bruge olie.

  • Brug squashskiverne som burgerbolle, og læg bøf, syltet agurk, ost i tynde flager, løg i ringe, peberfrugt i fine skiver og dressing imellem.

  • Pynt med lidt frisk basilikum.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background