Sunde opskrifter Aftensmad Okseburger... Okseburger med squashbolle og valnøddepesto 25 minutter 552 kcal Knasende lækker burgervariant uden brød, men med masser af smag. Af I FORM-redaktionen 25. juli 2012 Okseburger med squashbolle og valnøddepesto Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 250 g hakket oksekød (max 10 % fedt) 1 squash ½ lille rødløg ½ rød peberfrugt 10 skiv. syltet agurk 2 skiv. primadonna-ost Valnøddepesto 50 g valnødder 2 dl frisk basilikum ¼ dl olivenolie 1 fed knust hvidløg 1 nip frisk chili Havsalt Sådan gør du Blend alle ingredienserne til valnødde-pestoen groft, og stil den på køl. Form kødet til to bøffer, krydr med en smule olie, salt og peber, og grill eller steg dem. Skær squashen i 4 skiver (kasser bund og top), og grill dem. Det er ikke nødvendigt at bruge olie. Brug squashskiverne som burgerbolle, og læg bøf, syltet agurk, ost i tynde flager, løg i ringe, peberfrugt i fine skiver og dressing imellem. Pynt med lidt frisk basilikum. OksekødBurgerSquashLow carb