Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

Knasende lækker burgervariant uden brød, men med masser af smag.

Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 10 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 25 minutter

INGREDIENSER

250 g hakket oksekød (max 10 % fedt)

1 squash

½ lille rødløg

½ rød peberfrugt

10 skive syltet agurk

2 skive primadonna-ost

Valnøddepesto

50 g valnødder

2 dl frisk basilikum

¼ dl olivenolie

1 ½ fed knust hvidløg

1 nip frisk chili

Havsalt

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til valnødde-pestoen groft, og stil den på køl.
  • Form kødet til to bøffer, krydr med en smule olie, salt og peber, og grill eller steg dem.
  • Skær squashen i 4 skiver (kasser bund og top), og grill dem. Det er ikke nødvendigt at bruge olie.
  • Brug squashskiverne som burgerbolle, og læg bøf, syltet agurk, ost i tynde flager, løg i ringe, peberfrugt i fine skiver og dressing imellem.
  • Pynt med lidt frisk basilikum.

Næringsindhold per portion

Energi: 552 kcal

Protein: 37,5 g

Fedt: 12,5 g

Kulhydrat: 40 g

Kostfibre: 2,75 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: