Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

25 minutter
552 kcal

Knasende lækker burgervariant uden brød, men med masser af smag.

Okseburger med squashbolle og valnøddepesto

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 250 g hakket oksekød (max 10 % fedt)
  • 1 squash
  • ½ lille rødløg
  • ½ rød peberfrugt
  • 10 skiv. syltet agurk
  • 2 skiv. primadonna-ost

Valnøddepesto

  • 50 g valnødder
  • 2 dl frisk basilikum
  • ¼ dl olivenolie
  • 1 fed knust hvidløg
  • 1 nip frisk chili
  • Havsalt

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne til valnødde-pestoen groft, og stil den på køl.

  • Form kødet til to bøffer, krydr med en smule olie, salt og peber, og grill eller steg dem.

  • Skær squashen i 4 skiver (kasser bund og top), og grill dem. Det er ikke nødvendigt at bruge olie.

  • Brug squashskiverne som burgerbolle, og læg bøf, syltet agurk, ost i tynde flager, løg i ringe, peberfrugt i fine skiver og dressing imellem.

  • Pynt med lidt frisk basilikum.