Meatzza med svampe og blåbær

Spændende pizza hvor den klassiske pizzabund er skiftet ud med en bund af hakket oksekød.

4. august 2013 af Michelle Kristensen

6 personer

Bund

800 g oksekød, max 10-12 pct. fedt
½ dåse tomatpuré (70 g)
2 fed knust hvidløg
¼ tsk. frisk finthakket chili
2 æg

Fyld

200 g champignoner
1 lille rødløg
1 spsk. frisk timian
2 spsk. hvidvinseddike
10 små cherrytomater
100 g friske blåbær

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og tryk den flad, som var det en pizzadej. Bag bunden i ovnen i 10 min. ved 175 grader varmluft.
  • Skær champignoner i skiver, og rist dem på panden med hvidvinseddiken.
  • Halver tomaterne, skær løget i skiver, og kom herefter alle ingredienser (undtagen blåbær) på bunden.
  • Bag meatzzaen i 15 min., og drys blåbær på til slut, inden den serveres.

En lækker bund af blomkål er et godt alternativ til den almindelige pizzabund. Prøv derfor også vores nemme opskrift på blomkålspizza med laks.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: