Meatzza med svampe og blåbær

Spændende pizza hvor den klassiske pizzabund er skiftet ud med en bund af hakket oksekød.

Meatzza med svampe og blåbær

6 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 25 minutter

Tid i alt: 40 minutter

INGREDIENSER

Bund

800 g oksekød, max 10-12 pct. fedt

½ dåse tomatpuré (70 g)

2 fed knust hvidløg

¼ tsk. frisk finthakket chili

2 æg

Fyld

200 g champignoner

1 lille rødløg

1 spsk. frisk timian

2 spsk. hvidvinseddike

10 små cherrytomater

100 g friske blåbær

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og tryk den flad, som var det en pizzadej. Bag bunden i ovnen i 10 min. ved 175 grader varmluft.
  • Skær champignoner i skiver, og rist dem på panden med hvidvinseddiken.
  • Halver tomaterne, skær løget i skiver, og kom herefter alle ingredienser (undtagen blåbær) på bunden.
  • Bag meatzzaen i 15 min., og drys blåbær på til slut, inden den serveres.

næringsindhold pr. person

Energi: 270,5 kcal

Protein: 32,5 g

Fedt: 12,7 g

Kulhydrat: 7,2 g

Kostfibre: 1,55 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: