Meatzza med svampe og blåbær

40 minutter
270,5 kcal

Spændende pizza hvor den klassiske pizzabund er skiftet ud med en bund af hakket oksekød.

Meatzza med svampe og blåbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Bund

  • 266 g oksekød, max 10-12 pct. fedt
  • ¼ ds. tomatpuré (70 g)
  • ½ fed knust hvidløg
  • ¼ tsk. frisk finthakket chili
  • ½ æg

Fyld

  • 66 g champignoner
  • lille rødløg
  • ⅓ spsk. frisk timian
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • 3⅓ små cherrytomater
  • 33 g friske blåbær

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og tryk den flad, som var det en pizzadej. Bag bunden i ovnen i 10 min. ved 175 grader varmluft.

  • Skær champignoner i skiver, og rist dem på panden med hvidvinseddiken.

  • Halver tomaterne, skær løget i skiver, og kom herefter alle ingredienser (undtagen blåbær) på bunden.

  • Bag meatzzaen i 15 min., og drys blåbær på til slut, inden den serveres.