Meatzza med svampe og blåbær

40 minutter
270,5 kcal

Spændende pizza hvor den klassiske pizzabund er skiftet ud med en bund af hakket oksekød.

Meatzza med svampe og blåbær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Bund

  • 266 g oksekød, max 10-12 pct. fedt
  • ¼ ds. tomatpuré (70 g)
  • ½ fed knust hvidløg
  • ¼ tsk. frisk finthakket chili
  • ½ æg

Fyld

  • 66 g champignoner
  • lille rødløg
  • ⅓ spsk. frisk timian
  • ½ spsk. hvidvinseddike
  • 3⅓ små cherrytomater
  • 33 g friske blåbær

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til bunden sammen, og tryk den flad, som var det en pizzadej. Bag bunden i ovnen i 10 min. ved 175 grader varmluft.

  • Skær champignoner i skiver, og rist dem på panden med hvidvinseddiken.

  • Halver tomaterne, skær løget i skiver, og kom herefter alle ingredienser (undtagen blåbær) på bunden.

  • Bag meatzzaen i 15 min., og drys blåbær på til slut, inden den serveres.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background