Jordskokkesalat og kyllingeboller
1 person
TIDSFORBRUG
Forberedelsestid: 15 minutter
Tilberedningstid: 15 minutter
Tid i alt: 30 minutter
INGREDIENSER
Kød
125 g kyllingefars
20 g fintrevet butternutsquash
1 spsk. frisk basilikum
½ tsk. salt
1 spsk. tranebær
1 knsp. cayennepeber
½ tsk. rapsolie til stegning
Salat
125 g jordskokker
Kerner fra ¼ granatæble
125 g rosenkål
12 g pinjekerner
½ udhulet butternutsquash til servering
Basilikum til pynt
Dressing
¼ tsk. akaciehonning
½ spsk. æblecidereddike
½ spsk. olivenolie
1 tsk. vand
¼ fed knust hvidløg
1 knsp. salt
- “Massér” ingredienserne til kyllingefrikadellerne sammen, og steg dem på panden i 15 min. Vend dem undervejs. Der bliver 4 stk.
- Kør jordskokkerne på mandolinjern, og pil bladene af rosenkålene. Rist pinjekernerne på panden i 2 min., og anret salaten i den ene halve butternutsquash.
- Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over grønsagerne.
- Pynt med basilikum, og spis det hele sammen med kyllingefrikadellerne.
næringsindhold pr. person
Energi: 536 kcal
Protein: 35 g
Fedt: 27 g
Kulhydrat: 41 g
Kostfibre: 9,7 g