Jordskokkesalat og kyllingeboller

Bliv dejlig mæt af denne super vintersalater med jordskokker, rosenkål og kyllingefrikadeller.

Jordskokkesalat og kyllingeboller

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 30 minutter

INGREDIENSER

Kød

125 g kyllingefars

20 g fintrevet butternutsquash

1 spsk. frisk basilikum

½ tsk. salt

1 spsk. tranebær

1 knsp. cayennepeber

½ tsk. rapsolie til stegning

Salat

125 g jordskokker

Kerner fra ¼ granatæble

125 g rosenkål

12 g pinjekerner

½ udhulet butternutsquash til servering

Basilikum til pynt

Dressing

¼ tsk. akaciehonning

½ spsk. æblecidereddike

½ spsk. olivenolie

1 tsk. vand

¼ fed knust hvidløg

1 knsp. salt


  • “Massér” ingredienserne til kyllingefrikadellerne sammen, og steg dem på panden i 15 min. Vend dem undervejs. Der bliver 4 stk.

  • Kør jordskokkerne på mandolinjern, og pil bladene af rosenkålene. Rist pinjekernerne på panden i 2 min., og anret salaten i den ene halve butternutsquash.

  • Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over grønsagerne.

  • Pynt med basilikum, og spis det hele sammen med kyllingefrikadellerne.

næringsindhold pr. person

Energi: 536 kcal

Protein: 35 g

Fedt: 27 g

Kulhydrat: 41 g

Kostfibre: 9,7 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: