Jordskokkesalat og kyllingeboller

Bliv dejlig mæt af denne super vintersalater med jordskokker, rosenkål og kyllingefrikadeller.

Opskriften er til 1 person

Kød

125 g kyllingefars
20 g fintrevet butternutsquash
1 stor spsk. frisk basilikum
½ tsk. salt
1 spsk. tranebær
1 knivspids cayennepeber
½ tsk. rapsolie til stegning

Salat

125 g jordskokker
Kerner fra ¼ granatæble
125 g rosenkål
12 g pinjekerner
½ udhulet butternutsquash til servering
Basilikum til pynt

Dressing

¼ tsk. akaciehonning
½ spsk. æblecidereddike
½ spsk. olivenolie
1 tsk. vand
¼ fed knust hvidløg
1 knivspids salt

 

    • “Massér” ingredienserne til kyllingefrikadellerne sammen, og steg dem på panden i 15 min. Vend dem undervejs. Der bliver 4 stk.

 

  • Kør jordskokkerne på mandolinjern, og pil bladene af rosenkålene. Rist pinjekernerne på panden i 2 min., og anret salaten i den ene halve butternutsquash.

 

 

  • Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over grønsagerne.

 

 

  • Pynt med basilikum, og spis det hele sammen med kyllingefrikadellerne.

 

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: