Jordskokkesalat

Bliv dejlig mæt af denne super vintersalater med jordskokker, rosenkål og kyllingefrikadeller.

6. januar 2014 af I FORM

Opskriften er til 1 person

Kød

125 g kyllingefars
20 g fintrevet butternutsquash
1 stor spsk. frisk basilikum
½ tsk. salt
1 spsk. tranebær
1 knivspids cayennepeber
½ tsk. rapsolie til stegning

Salat

125 g jordskokker
Kerner fra ¼ granatæble
125 g rosenkål
12 g pinjekerner
½ udhulet butternutsquash til servering
Basilikum til pynt

Dressing

¼ tsk. akaciehonning
½ spsk. æblecidereddike
½ spsk. olivenolie
1 tsk. vand
¼ fed knust hvidløg
1 knivspids salt

 

    • “Massér” ingredienserne til kyllingefrikadellerne sammen, og steg dem på panden i 15 min. Vend dem undervejs. Der bliver 4 stk.

 

  • Kør jordskokkerne på mandolinjern, og pil bladene af rosenkålene. Rist pinjekernerne på panden i 2 min., og anret salaten i den ene halve butternutsquash.

 

 

  • Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over grønsagerne.

 

 

  • Pynt med basilikum, og spis det hele sammen med kyllingefrikadellerne.

 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler