Jordskokkesalat og kyllingeboller

30 minutter
536 kcal

Bliv dejlig mæt af denne super vintersalater med jordskokker, rosenkål og kyllingefrikadeller.

Jordskokkesalat og kyllingeboller

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

Kød

  • 250 g kyllingefars
  • 40 g fintrevet butternutsquash
  • 2 spsk. frisk basilikum
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. tranebær
  • 2 knsp. cayennepeber
  • 1 tsk. rapsolie til stegning

Salat

  • 250 g jordskokker
  • Kerner fra ¼ granatæble
  • 250 g rosenkål
  • 24 g pinjekerner
  • 1 udhulet butternutsquash til servering
  • Basilikum til pynt

Dressing

  • ½ tsk. akaciehonning
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. vand
  • ½ fed knust hvidløg
  • 2 knsp. salt

Sådan gør du

  • “Massér” ingredienserne til kyllingefrikadellerne sammen, og steg dem på panden i 15 min. Vend dem undervejs. Der bliver 4 stk.
  • Kør jordskokkerne på mandolinjern, og pil bladene af rosenkålene. Rist pinjekernerne på panden i 2 min., og anret salaten i den ene halve butternutsquash.
  • Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over grønsagerne.
  • Pynt med basilikum, og spis det hele sammen med kyllingefrikadellerne.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background