Sunde opskrifter Aftensmad Myntesuppe... Myntesuppe med agurk og melon med skinke 30 minutter 398 kcal I FORMs myntesuppe med agurk og melon med skinke er et frisk pust til den ellers klassiske suppekategori. Prøv den nemme og lækre opskrift her. Af Michelle Kristensen , Gitte Heidi Rasmussen , Helle Brønnum Carlsen og Inge Eriksen 2. juli 2021 Myntesuppe med agurk og melon med skinke Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 1 skalotteløg 1 agurk 1 tsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie 2 spsk. perlespelt eller perlebyg 3 dl grøntsagsbouillon 2 spsk. piskefløde 1 håndfuld mynte Havsalt Tilbehør: 4 melonbåde, fx honning- eller galiamelon 4 skiv. parmaskinke 2 skiv. groft brød Sådan gør du Pil løget, og hak det fint. Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkekødet i terninger. Svits løget let i olie, og svits perlespelt kortvarigt med. Tilsæt agurketern, grøntsagsbouillon og fløde, og lad suppen simre under låg i ca. 20 min. Køl suppen af, blend den med mynte, og smag til med havsalt. Skær skrællen af melonbådene, og vikl en skive parmaskinke rundt om hver båd. Servér melonbåde og groft brød til suppen. SuppeMelonAgurk