Myntesuppe med agurk og melon med skinke

30 minutter
398 kcal

I FORMs myntesuppe med agurk og melon med skinke er et frisk pust til den ellers klassiske suppekategori. Prøv den nemme og lækre opskrift her.

Myntesuppe med agurk og melon med skinke

Myntesuppe med agurk og melon med skinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 skalotteløg
  • 1 agurk
  • 1 tsk. avocadoolie eller ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. perlespelt eller perlebyg
  • 3 dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk. piskefløde
  • 1 håndfuld mynte
  • Havsalt

Tilbehør:

  • 4 melonbåde, fx honning- eller galiamelon
  • 4 skiv. parmaskinke
  • 2 skiv. groft brød

Sådan gør du

  • Pil løget, og hak det fint.
  • Skræl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurkekødet i terninger.
  • Svits løget let i olie, og svits perlespelt kortvarigt med. Tilsæt agurketern, grøntsagsbouillon og fløde, og lad suppen simre under låg i ca. 20 min.
  • Køl suppen af, blend den med mynte, og smag til med havsalt.
  • Skær skrællen af melonbådene, og vikl en skive parmaskinke rundt om hver båd. Servér melonbåde og groft brød til suppen.