Paneret spicy chicken med rucola-salat

30 minutter

Low carb-middag uden gluten og tilpasset din kropsform fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Paneret kylling behøver hverken være fedt eller usundt. Prøv denne lækre opskrift fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Paneret spicy chicken

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 50 g grofthakkede mandler
  • 250 gram kyllingebryst i strimler
  • ½ tsk. knust chili (mindre chili hvis du ikke er til stærk mad)
  • ½ tsk. cayenne peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pisket æg
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt olivenolie til fadet

Rucola salat

  • 25 g jordnødder
  • ½ bakke rucola salat (75 gram)
  • 60 gram blåbær
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. sennep
  • knsp. stevia
  • 1 spsk. appelsin saft (kan undlades)
  • 2 spsk. æblecider-eddike
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du

  • Smør lidt olivenolie i bunden af et ildfast fad. Bland mandler og krydderier i en skål. Pisk ægget i en anden skål. Dyp herefter først kyllingen i ægget og derefter over i krydderiblandingen.
  • Læg kyllingestrimlerne i det ildfaste fad og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15-20 min (alt efter hvor tykke kyllingestrimlerne er).

  • Skyl rucola og blåbær. Ryst olivenolie, sennep, stevia, appelsin, æbelcider eddike og salt sammen i en shaker.

  • Fordel rucola, blåbær og jordnødder i et fad og hæld dressingen over.
  • Serverer den panerede spicy kylling med rucolasalaten.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background