Paneret kylling behøver hverken være fedt eller usundt. Prøv denne lækre opskrift fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Paneret spicy chicken med rucola-salat

Low carb-middag uden gluten og tilpasset din kropsform fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Opskriften er lavet sådan, at én version eger sig bedst til dig, hvis du er æbleformet - en anden hvis du er pæreformet.


Kend din kropsform >>


Paneret spicy chicken

2 portioner

Pæreform: 50 g tørrede boghveder
eller
Æbleform: 50 gram grofthakkede mandler
250 gram kyllingebryst i strimler
½ tsk knust chili (mindre chili hvis du ikke er til stærk mad)
½ tsk cayenne peber
1 fed hvidløg
1 pisket æg
½ tsk havsalt
Lidt olivenolie til fadet


Rucola salat

2 portioner

Pære: 75 gram kogte quinoa
Æble: 25 gram jordnødder
1/2 bakke rucola salat (75 gram)
60 gram blåbær
2 spsk olivenolie
1 spsk sennep
Knivspids stevia
1 spsk appelsin saft (kan undlades)
2 spsk æblecider eddike
¼ tsk salt

Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter.

Sådan gør du

  • Smør lidt olivenolie i bunden af et ildfast fad. Bland boghveder/mandler og krydderier i en skål. Pisk ægget i en anden skål. Dyp herefter først kyllingen i ægget og derefter over i krydderiblandingen.

  • Læg kyllingestrimlerne i det ildfaste fad og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15-20 min (alt efter hvor tykke kyllingestrimlerne er).
  • Skyl rucola og blåbær. Ryst olivenolie, sennep, setevia, appelsin, æbelcider eddike og salt sammen i en shaker.

  • Fordel rucola, blåbær og quinoa/jordnødder i et fad og hæld dressingen over.

  • Serverer den panerede spicy kylling med rucolasalaten.


Har du hørt om low carb-kuren? Tjek fordele og ulemper her!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler