Paneret spicy chicken med rucola-salat

30 minutter

Low carb-middag uden gluten og tilpasset din kropsform fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Paneret kylling behøver hverken være fedt eller usundt. Prøv denne lækre opskrift fra Michelle Kristensens nye bog "Er du pære, æble eller banan. Få de slanketips, der virker".

Paneret spicy chicken

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 portioner

  • 50 g grofthakkede mandler
  • 250 gram kyllingebryst i strimler
  • ½ tsk. knust chili (mindre chili hvis du ikke er til stærk mad)
  • ½ tsk. cayenne peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 pisket æg
  • ½ tsk. havsalt
  • Lidt olivenolie til fadet

Rucola salat

  • 25 g jordnødder
  • ½ bakke rucola salat (75 gram)
  • 60 gram blåbær
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. sennep
  • skvis stevia
  • 1 spsk. appelsin saft (kan undlades)
  • 2 spsk. æblecider-eddike
  • ¼ tsk. salt

Sådan gør du

  • Smør lidt olivenolie i bunden af et ildfast fad. Bland mandler og krydderier i en skål. Pisk ægget i en anden skål. Dyp herefter først kyllingen i ægget og derefter over i krydderiblandingen.

  • Læg kyllingestrimlerne i det ildfaste fad og bag dem i ovnen ved 175 grader i 15-20 min (alt efter hvor tykke kyllingestrimlerne er).

  • Skyl rucola og blåbær. Ryst olivenolie, sennep, stevia, appelsin, æbelcider eddike og salt sammen i en shaker.

  • Fordel rucola, blåbær og jordnødder i et fad og hæld dressingen over.

  • Serverer den panerede spicy kylling med rucolasalaten.