Linsesalat med bagt gulerod, granatæble og avocado

30 minutter
301 kcal

En velsmagende og farverig linsesalat med gulerod, granatæble og avocado, der er perfekt til både frokost og aftensmad.

Skål med linsesalat og gaffel, og citron, granatæble og avocado ved siden af.

Linsesalat med bagt gulerod, granatæble og avocado

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 50 g linser
  • 5 gulerødder
  • 1 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • ½ avocado
  • ½ granatæble
  • 50 g babyspinat
  • ½ citron, saften

Sådan gør du

  1. Kog linserne i henhold til anvisningen på emballagen. Skyl i koldt vand, og dræn i en sigte.

  2. Skræl gulerødderne, og skær dem i mundrette stykker. Vend dem i olie, krydr med salt og peber, og bag ved 180 gr. i 20 min.

  3. Hak persillen groft, og skær avocado i små tern. Vend sammen med linser, granatæblekerner, bagte gulerødder og spinat.

  4. Pres citronsaft over, og drys med lidt salt og peber.

TIP! Pas på, du ikke koger linserne for længe, for så bliver de melede. Linser kan udskiftes med quinoa, hvis du er mere til det.