- Læg de to laksesteaks i et ovnfast fad med bagepapir. Bag dem ved 200 grader i 12 minutter. Eller steg dem på en slip-let-pande, først på oversiden, ca. 4-5 minutter, derefter færdig på skindsiden, ca. 4-5 minutter.
- Imens skrubber du kartoflerne og skræller rødbeden, dupper dem tørre, skærer dem i tern og steger dem på en pande i olivenolie – ca. 10 minutter.
- Kom balsamico ved, lad det "koge op om rødderne", og smag til med salt og peber.
- Gør brombær, rucola og melon i stand. Vend halvdelen af brombærrene i rodrelishen. Og hold det lunt.
- Pisk dressingen Pisk sennep og hyldeblomstsaft, mens olien hældes i i en tynd afbrudt stråle; hæld, pisk, hæld, pisk osv. Smag til med salt og maste rosa peberkorn.
- Anret rucola med melontern, feta, brombær, og dryp med 1 spsk. dressing pr. person.
- Anret fisken med brombærrelish ved siden af.
LÆS OGSÅ: Sådan laver du perfekt laks i ovn