Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browser4 pers.
Forberedelsestid: 20 minutter
Tilberedningstid: 70 minutter
Tid i alt: 11, 5 timer - Trækketid; 10 timer
Falafler, 20 stk.:
200 g tørrede kikærter
200 g rødbeder
2 spsk. tahin, sesampasta
2 spsk. citronsaft
5 forårsløg
3 fed hvidløg
1 bundt bredbladet persille
1½ tsk. spidskommen
1½ tsk. havsalt
Sort peber, friskkværnet
1 dl boghvedemel
1 dl havregryn
1 tsk. bagepulver
Avocadocreme:
1 avocado
1 dl skyr
1 fed hvidløg, knust
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
Til servering:
4 spidskålsblade, gerne røde
2 håndfuld salatmix
2 gulerødder, strimlede
1 håndfuld bredbladet persille
1 spsk. sesamfrø, sorte
Energi: 465 kcal
Protein: 21,8 g
Fedt: 14,9 g
Kulhydrat: 67,4 g
Kostfibre: 13 g
Rødbedens flotte farve er flottest på rødbeden – ikke på dine fingre! Tag derfor et par engangshandsker på, når du skræller og snitter den. Beskyt evt. dit skærebræt med en frysepose.
© wichmann+bendtsenFå fuld adgang til artiklen ved at logge ind her. Har du ikke allerede en profil, kan du nemt oprette en - det koster ingenting.
Få de bedste tips til din træning, de lækreste opskrifter og den nyeste viden om sundhed.
LIGE NU: Få 6 gratis hjemmetrænings-programmer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Glæd dig til at komme i topform og booste din forbrænding med verdens bedste øvelser!
Ja tak, jeg vil gerne modtage I FORMs nyhedsbrev med spændende
artikler samt markedsføring om I FORM via e-mail.
Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Læs mere