Sunde opskrifter Aftensmad Kyllingesa... Kyllingesalat med jordbær 15 minutter 518 kcal Kan vi friste med en frisk og sund sommersalat? Af Anne Larsen og Michelle Kristensen 8. juni 2017 Kyllingesalat med jordbær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 150 g jordbær 2 spsk. pinjekerner 300 g kyllingefilet 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 2 tsk. smør Havsalt Sort peber, friskkværnet 200 g grønne bønner Koldpresset rapsolie 100 g hjertesalat 1 håndfuld basilikumblade Dressing: ½ dl koldpresset rapsolie 1 spsk. citronsaft ½ tsk. akaciehonning ½ tsk. dijonsennep, evt. grov Tilbehør: 2 skiv. rugbrød Sådan laver du kyllingesalat Gør jordbærrene i stand, og skær dem i halve på langs. Rist pinjekernerne på en tør pande. Skær kyllingefileterne i tern, og steg dem i olivenolie og smør. Krydr med salt og peber. Lad dem køle lidt af. Gør bønnerne i stand, og kog dem i letsaltet vand med et dryp rapsolie i 2 min. Hæld straks vandet fra, lad bønnerne afkøle, og del dem på langs. Skyl salaten. Anret den med bønner, kylling, jordbær, basilikum og pinjekerner. Pisk dressingen, smag til, og dryp to spiseskefulde over salaten. Servér rugbrød til. Læs også: Grønne bønner – sådan laver du mad af vitaminbomberne SalatKyllingJordbærBønner