Delikat kålsuppe

20 minutter
353 kcal

Lun dig på en rygende varm og sund suppe.

Suppe med kål

Kålsuppe med grønt, pesto og parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 100 g palmekål og grønkål, snittet
  • 75 g porre, fintsnittet
  • 50 g bladselleri, snittet
  • 75 g grønne bønner, snittede
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g edamamebønner, frosne
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk. grøn pesto
  • 15 g parmesan, høvlet
  • 2 store skiver groft brød, 150 g i alt

Sådan gør du

  • Gør kål, porrer, bladselleri og de grønne bønner klar.
  • Kog dem i bouillon i ca. 5 min., så de stadig har en anelse bid. Tilsæt edamamebønnerne, når der er et halvt minut tilbage af kogetiden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér suppen rygende varm med pesto og parmesan på toppen og med lunt brød til.

TIP! Clean kål Når du skal tilberede kål, så kassér altid de yderste blade. Det er her, at de fleste bakterier fra fx menneskehænder og jord gemmer sig.


Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background