Suppe med kål
© Skovdal Nordic

Delikat kålsuppe

Lun dig på en rygende varm og sund suppe.

30. november 2017 af Gitte Heidi Rasmussen

Kålsuppe med grønt, pesto og parmesan

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

100 g palmekål og grønkål, snittet

75 g porre, fintsnittet

50 g bladselleri, snittet

75 g grønne bønner, snittede

8 dl grøntsagsbouillon

50 g edamamebønner, frosne

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

1 spsk. grøn pesto

15 g parmesan, høvlet

2 store skiver groft brød, 150 g i alt

Sådan gør du

  • Gør kål, porrer, bladselleri og de grønne bønner klar.
  • Kog dem i bouillon i ca. 5 min., så de stadig har en anelse bid. Tilsæt edamamebønnerne, når der er et halvt minut tilbage af kogetiden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér suppen rygende varm med pesto og parmesan på toppen og med lunt brød til.

Tip! Clean kål
Når du skal tilberede kål, så kassér altid de yderste blade. Det er her, at de fleste bakterier fra fx menneskehænder og jord gemmer sig.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 353 kcal

Protein: 20 g

Fedt: 9,5 g

Kulhydrat: 46,2 g

Kostfibre: 10 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: