Delikat kålsuppe

20 minutter
353 kcal

Lun dig på en rygende varm og sund suppe.

Suppe med kål

Kålsuppe med grønt, pesto og parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 100 g palmekål og grønkål, snittet
  • 75 g porre, fintsnittet
  • 50 g bladselleri, snittet
  • 75 g grønne bønner, snittede
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 50 g edamamebønner, frosne
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk. grøn pesto
  • 15 g parmesan, høvlet
  • 2 store skiver groft brød, 150 g i alt

Sådan gør du

  • Gør kål, porrer, bladselleri og de grønne bønner klar.
  • Kog dem i bouillon i ca. 5 min., så de stadig har en anelse bid. Tilsæt edamamebønnerne, når der er et halvt minut tilbage af kogetiden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér suppen rygende varm med pesto og parmesan på toppen og med lunt brød til.

TIP! Clean kål Når du skal tilberede kål, så kassér altid de yderste blade. Det er her, at de fleste bakterier fra fx menneskehænder og jord gemmer sig.


Newsletter background