Kålsuppe med grønt, pesto og parmesan
2 personer
100 g palmekål og grønkål, snittet75 g porre, fintsnittet
50 g bladselleri, snittet
75 g grønne bønner, snittede
8 dl grøntsagsbouillon
50 g edamamebønner, frosne
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
1 spsk. grøn pesto
15 g parmesan, høvlet
2 store skiver groft brød, 150 g i alt

Palmekål
Har du palmekål i overskud, kan du bruge det som tilbehør i denne lækre ret.
© Skovdal NordicSådan gør du
- Gør kål, porrer, bladselleri og de grønne bønner klar.
- Kog dem i bouillon i ca. 5 min., så de stadig har en anelse bid. Tilsæt edamamebønnerne, når der er et halvt minut tilbage af kogetiden.
- Smag til med salt og peber.
- Servér suppen rygende varm med pesto og parmesan på toppen og med lunt brød til.
Tip! Clean kål
Når du skal tilberede kål, så kassér altid de yderste blade. Det er her, at de fleste bakterier fra fx menneskehænder og jord gemmer sig.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 353 kcal
Protein: 20 g
Fedt: 9,5 g
Kulhydrat: 46,2 g
Kostfibre: 10 g