Skrub kartoflerne, dup dem tørre, skær dem i halve på langs, og gnid dem let med rapsolie.
Giv dem et drys salt, vend dem med rosmarinnåle, og bag dem ved 200 grader i 20 min.
Gør kålen i stand.
Er det palmekål eller grønkål, skal midterstrengen og lidt af bunden skæres fra.
Skær bladene i mindre stykker, skyl dem, og slyng dem tørre.
Gør bønnerne i stand.
Steg kålen i 1 spsk. olivenolie sammen med presset hvidløg og chili. Kort tid, men lidt hårdt.
Smag til med salt.
Kog bønnerne i letsaltet vandmed dryp af rapsolie – 2-3 min.
Dup kødet tørt.
Varm 2 tsk. olivenolie op på panden, kom smørved, lad det bruse op, og steg nu kødet ca. 4-7 min. på hver side, afhængigt af tykkelsen.
Tryk på det, jo blødere – jo rødere!
Krydr med salt og peber undervejs.
Anret kødet med mynte og med kål, bønner og kartofler.