Hakkebøf med sommergrønt

30 minutter
553 kcal

Få sund og nærende aftensmad på bordet på kun 30 minutter. Her er det grillet hakkebøf med sommergrøntsager.

Hakkebøf med sommergrønt

Hakkebøf med sommergrønt

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

2 personer

  • 40 g quinoa
  • 200 g aspargeskål/broccolini eller broccoli
  • Koldpresset rapsolie
  • 2 gulerødder, evt. de lilla
  • 300 g hakket oksekød, max 10 % fedt
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g edamamebønner (fra frost/uden skal)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron
  • 1 håndfuld ærteskud

Sådan gør du

  • Kog quinoa ifølge emballagens anvisning - og hæld den i en sigte.

  • Gør kålen i stand, og skær den groft. Kom den i en gryde, drys let med salt, dryp med olie, hæld kogende vand over, kog op, og hæld straks vandet fra. Lad kålen afdryppe i en sigte.

  • Skrub gulerødder, og skær dem i skiver.

  • Form og “hak” to bøffer med en kniv, krydr med salt og peber.

  • Grill dem, steg dem, eller bag dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 200 grader.

  • Steg gulerødder i olivenolie på en stor pande, steg edamamebønnerne med plus presset hvidløg.

  • Vend quinoa, kål og citronsaft i det let stegte sammen med den sidste spiseskefuld olivenolie.

  • Anret bøfferne med det lune grønne med ærteskud.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background