Sunde opskrifter Aftensmad Fiskerulle... Fiskeruller med gulerødder og kål 30 minutter 330 kcal Lav lækre fiskeruller og brug kål og en af sæsones grøntsager som tilbehør. Se hvordan her. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 14. september 2015 Fiskeruller med gulerødder og kål Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 4 fiskefileter af: søtunge, rødtunge eller rødspætte 7 slanke gulerødder 100 g spæd spinat Havsalt Ekstra jomfruolivenolie 200 g grønkålsskud, broccoli eller sortkål ½ tsk. stødte chiliflager 2 spsk. akaciehonning 1 tsk. smør 1 økocitron Sådan laver du fiskeruller Gå fisken efter for ben. Skrub gulerødder, og skær 12 gulerodskrøller, som flades ud på fisken. Halver resten af gulerødderne på langs. Skyl spinaten, og kom den i en gryde med lidt salt og 1 tsk. olivenolie. Når spinaten er reduceret, lægges den i en sigte til afdrypning. Pres let på spinaten. Fordel den på fisken over gulerodskrøllerne. Rul fisken, og læg den i et ovnfast fad på bagepapir. Bag den 15 minutter ved 190 grader. Gør kålen i stand. Steg nu kålen hårdt med chili og salt i få minutter. Riv lidt citronskal hen over ved anretning. Steg samtidig de halverede gulerødder i 1 tsk. olivenolie og smør. Efter et par minutter tilsætter du honning og 2 spsk. citronsaft og lader det “koge op” omkring gulerødderne. Giv et drys salt. Anret fisken med stegte rødder og kål. LÆS OGSÅ: Olivenolie – det fedeste valg for dit hjerte FiskKålGulerødder