Sunde opskrifter Aftensmad Gryderet m... Gryderet med lam og kål 45 minutter 442,5 kcal Sæt en lækker gryderet med lam, spidskål og svesker over, og træn dine baller, mens den simrer færdig. Af Michelle Kristensen 15. oktober 2015 Få faste baller, mens du laver mad. Gryderet med lam Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer ½ lille spidskål 2 lammesteaks a 150 g ½ rød peberfrugt 1 æble 4 svesker 2 spsk. frisk rosmarin Saft fra ½ lime ½ tsk. chili 2 spsk. hvidvinseddike 1 spsk. olivenolie 1 tsk. agavesirup ½ tsk. havsalt Sådan laver du gryderetten Skær lammekødet i skiver, og grønsagerne i stykker. Kom olien på en pande, og svits hurtigt kødet. Tilsæt frugt og grønsager. Hak rosmarin og chili fint, og kom dem og limesaften på lammekødet. Tilsæt salt og agavesirup. Lad panden stå over svag varme i 20-25 min. med låg på. Og så skal der spises! Mens retten simrer Lav styrkeøvelser for ben og baller, fx squats, lunges og englehop. Lav 20 gentagelser af hver øvelse og 4 omgange i alt. Husk en let opvarmning KålLamPeberfrugtSpidskål