Gryderet med lam og kål

45 minutter
442,5 kcal

Sæt en lækker gryderet med lam, spidskål og svesker over, og træn dine baller, mens den simrer færdig.

Få faste baller, mens du laver mad.

Gryderet med lam

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ lille spidskål
  • 2 lammesteaks a 150 g
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 æble
  • 4 svesker
  • 2 spsk. frisk rosmarin
  • Saft fra ½ lime
  • ½ tsk. chili
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. agavesirup
  • ½ tsk. havsalt

Sådan laver du gryderetten

  • Skær lammekødet i skiver, og grønsagerne i stykker.

  • Kom olien på en pande, og svits hurtigt kødet.

  • Tilsæt frugt og grønsager.

  • Hak rosmarin og chili fint, og kom dem og limesaften på lammekødet. Tilsæt salt og agavesirup.

  • Lad panden stå over svag varme i 20-25 min. med låg på.

  • Og så skal der spises!

Mens retten simrer

  • Lav styrkeøvelser for ben og baller, fx squats, lunges og englehop.

  • Lav 20 gentagelser af hver øvelse og 4 omgange i alt.

  • Husk en let opvarmning


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background