Gryderet med lam og kål

45 minutter
442,5 kcal

Sæt en lækker gryderet med lam, spidskål og svesker over, og træn dine baller, mens den simrer færdig.

Få faste baller, mens du laver mad.

Gryderet med lam

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • ½ lille spidskål
  • 2 lammesteaks a 150 g
  • ½ rød peberfrugt
  • 1 æble
  • 4 svesker
  • 2 spsk. frisk rosmarin
  • Saft fra ½ lime
  • ½ tsk. chili
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. agavesirup
  • ½ tsk. havsalt

Sådan laver du gryderetten

  • Skær lammekødet i skiver, og grønsagerne i stykker.

  • Kom olien på en pande, og svits hurtigt kødet.

  • Tilsæt frugt og grønsager.

  • Hak rosmarin og chili fint, og kom dem og limesaften på lammekødet. Tilsæt salt og agavesirup.

  • Lad panden stå over svag varme i 20-25 min. med låg på.

  • Og så skal der spises!

Mens retten simrer

  • Lav styrkeøvelser for ben og baller, fx squats, lunges og englehop.

  • Lav 20 gentagelser af hver øvelse og 4 omgange i alt.

  • Husk en let opvarmning