Få faste baller, mens du laver mad.

Gryderet med lam og kål

Sæt en lækker gryderet med lam, spidskål og svesker over, og træn dine baller, mens den simrer færdig.

16. oktober 2015 af Michelle Kristensen

Gryderet med lam

2 personer

½ lille spidskål
2 lammesteaks a 150 g
½ rød peberfrugt
1 æble
4 svesker
2 spsk. frisk rosmarin
Saft fra ½ lime
⅛ chili
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. olivenolie
1 tsk. agavesirup
½ tsk. havsalt


Sådan laver du gryderetten

  • Skær lammekødet i skiver, og grønsagerne i stykker.
  • Kom olien på en pande, og svits hurtigt kødet.
  • Tilsæt frugt og grønsager.
  • Hak rosmarin og chili fint, og kom dem og limesaften på lammekødet. Tilsæt salt og agavesirup.
  • Lad panden stå over svag varme i 20-25 min. med låg på.
  • Og så skal der spises!


Mens retten simrer

  • Lav styrkeøvelser for ben og baller, fx squats, lunges og englehop.
  • Lav 20 gentagelser af hver øvelse og 4 omgange i alt.
  • Husk en let opvarmning

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: