Gris med æble, rødløg, grønkål, selleri og timian

30 minutter
517 kcal

Prøv I FORMs lækre opskrift på koteletter med æble, grønkål og knoldselleri. Vi garanterer et sikkert hit!

Gris med æble, rødløg, grønkål, selleri og timian

INSPIRATION TIL AFTENSMADEN – med denne lækre opskrift.

© wichmann+bendtsen

Gris med æble, rødløg, grønkål, selleri og timian

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 1 skiv. knoldselleri
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • Havsalt
  • 2 svinekoteletter
  • 1 rødløg
  • 1 kyllingebouillon eller grøntsagsbouillon
  • Et par kviste timian
  • 100 g grønkål eller spæde grønkålsblade
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 æble
  • Friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Gør selleri i stand, skær i tern, og gnid med 1 spsk. olivenolie. Krydr med salt, og bag ved 180 grader i 20 min.
  • Trim koteletterne for synligt fedt, og skær dem i strimler.
  • Pil løget, og skær det i fine både. Varm 1 spsk. olie op i en stor gryde, og steg løget blødt og blankt. Kom kødet ved, og brun det. Spæd med lidt af bouillonen undervejs.
  • Skyl og slyng timian og grønkål rent og tørt. Kom timiankviste og grønkål i gryden, og spæd til med resten af bouillonen, eddike og lidt salt. Lad retten simre i 5 min.
  • Skær æblet i både, kom dem i gryden, og lad dem simre med et par minutter. Smag til med salt og peber.

Newsletter background