Grillet steak med hvidløg
Server denne saftige steak med rødt og grønt - og familien vil takke dig resten af dagen!
Server denne saftige steak med rødt og grønt - og familien vil takke dig resten af dagen!
Skræl rødbederne, og skær i tern.
Vend dem i en anelse koldpresset rapsolie og lidt salt i en skål eller i en plasticpose.
Læg dem på bagepapir, og bag dem ved 200 grader i 15 minutter.
Vend de lune rødbedetern i vinaigrette.
Skær hvidløg i fine skiver på et snittejern.
Steg disse gyldne i olivenolie – det går lynhurtigt – brug din pincet, og læg dem på fedtsugende papir.
Steg derefter salviebladene i samme olie – det går endnu hurtigere!
Læg også disse på fedtsugende papir.
Skyl og slyng rucola ren og tør.
Dup kødet tørt, og smør det med olivenolie, hvis du griller.
Hvis du steger: Varm 1 spsk. olivenolie op, kom 1 tsk. smør ved, lad den bruse op, og steg så.
Krydr med salt og peber undervejs.
Grill eller steg til ønsket rødme.
Jo blødere – jo rødere!
Anret kødet med hvidløg og salvie og rødbede og rucola ved siden af.