Tallerken med reje-salat

På bare 30 minutter kan du tilberede og servere grillede rejer med hvide bønner. Velbekomme.

© wichmann+bendtsen

Grillede rejer med hvide bønner

Rejesalat er en perfekt ret til de lune sommeraftener. Her får du en nem og sund opskrift på grillede rejer med brøndkarse og hvide bønner.

25. januar 2019 af Anne Larsen

Grillede rejer med brøndkarse og hvide bønner

2 personer

2 forårsløg
2 fed hvidløg
200 g hvide bønner fra dåse
3 tsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. citronsaft
Havsalt
Sort peber, friskkværnet
14 store rejer uden skal, gerne med halespids
1 stort bundt brøndkarse
½ citron

Tilbehør:

2 små skiver groft brød, 80 g

Sådan laver du grillede rejer med tilbehør

  • Skær forårsløg fint, og hak hvidløg ultrafint.
  • Bland bønnerne med de to slags løg, 1 tsk. olie og citronsaft, salt og peber. Stil på køl i 20 min.
  • Gnid rejerne med 2 tsk. olie, og steg dem i ca. halvandet minut på en grillpande eller på en almindelig pande ved høj varme.
  • Anret rejerne med de marinerede bønner samt brøndkarse og citronbåde.
  • Servér ristet brød til.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 432 kcal
Protein: 32,9 g
Fedt: 11,1 g
Kulhydrat: 56 g
Kostfibre: 11,9 g

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler