Sunde opskrifter Aftensmad Grillede r... Grillede rejer med hvide bønner 30 minutter 432 kcal Rejesalat er en perfekt ret til de lune sommeraftener. Her får du en nem og sund opskrift på grillede rejer med brøndkarse og hvide bønner. Af Anne Larsen 25. januar 2019 På bare 30 minutter kan du tilberede og servere grillede rejer med hvide bønner. Velbekomme. © wichmann+bendtsen Grillede rejer med brøndkarse og hvide bønner Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 2 forårsløg 2 fed hvidløg 200 g hvide bønner fra dåse 3 tsk. ekstra jomfruolivenolie 1 tsk. citronsaft Havsalt Sort peber, friskkværnet 14 store rejer uden skal, gerne med halespids 1 stort bundt brøndkarse ½ citron 2 små skiver groft brød, 80 g Sådan laver du grillede rejer med tilbehør Skær forårsløg fint, og hak hvidløg ultrafint. Bland bønnerne med de to slags løg, 1 tsk. olie og citronsaft, salt og peber. Stil på køl i 20 min. Gnid rejerne med 2 tsk. olie, og steg dem i ca. halvandet minut på en grillpande eller på en almindelig pande ved høj varme. Anret rejerne med de marinerede bønner samt brøndkarse og citronbåde. Servér ristet brød til. RejerHvide bønner