Sunde opskrifter Aftensmad Fiskefrika... Fiskefrikadeller med tilbehør 40 minutter 474 kcal Spiser du nok fisk? Med I FORMs opskrift på fiskefrikadeller vil du glæde dig til fiskedag. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 10. juli 2016 Fiskefrikadeller med salat og løgkompot Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 stort rødløg 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie 2 spsk. hvidvinseddike/æbleeddike Havsalt, kværnet sort peber og gyldent rørsukker 300 g hakket rent fiskekød, torsk eller anden mager hvid fisk 1 æg 1 skalotteløg 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie 1 spsk. smør 1 radicchiosalat (er radicchio for bitter, så byt halvdelen ud med en mere neutral salat) 2 spsk. dressing Et par kviste dild Citron Dressing 1 spsk. grov dijonsennep ½ dl hvidvinseddike/æbleeddike 2 dl ekstra jomfruolivenolie Sådan laver du fiskefrikadeller med tilbehør Pil løget, og skær det i fine skiver/ringe. Steg disse bløde og blanke i olie, spæd med eddike, og lad det simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber og et nip sukker. Rør fiskekødet med æg, og smag til med fintrevet løg, salt og peber. Varm olien op på en slip-let-pande, kom smør ved, lad det bruse op. Tag panden fra varmen, og form nu fiskefrikadeller med en ske. Steg dem gyldne på begge sider ved middelvarme. Skær bunden af salaten, del den, skyl og slyng den ren og tør. Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber. Anret salatbladene med dressing, fiskefrikadeller, dild, løgkompot og citron. LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller Fisk