Fiskefrikadeller med tilbehør
Spiser du nok fisk? Med I FORMs opskrift på fiskefrikadeller vil du glæde dig til fiskedag.
Spiser du nok fisk? Med I FORMs opskrift på fiskefrikadeller vil du glæde dig til fiskedag.
Pil løget, og skær det i fine skiver/ringe.
Steg disse bløde og blanke i olie, spæd med eddike, og lad det simre i 5 minutter.
Smag til med salt og peber og et nip sukker.
Rør fiskekødet med æg, og smag til med fintrevet løg, salt og peber.
Varm olien op på en slip-let-pande, kom smør ved, lad det bruse op.
Tag panden fra varmen, og form nu fiskefrikadeller med en ske.
Steg dem gyldne på begge sider ved middelvarme.
Skær bunden af salaten, del den, skyl og slyng den ren og tør.
Pisk dressingen, og smag den til med salt og peber.
Anret salatbladene med dressing, fiskefrikadeller, dild, løgkompot og citron.