2
fiskefileter af rødtunge eller rødspætte (i alt ca. 300 g)
1
æg
Pankorasp*
2
spsk.
ekstra jomfruolivenolie
1
spsk.
smør
Sådan laver du fiskefilet med grønt
Rør en dressing af skyr og finthakkede krydderurter, og smag til med salt, peber og lidt limesaft.
Vrik asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker.
Skær rodenderne til.
Kog en gryde vand op med salt og et dryp rapsolie.
Kom asparges i, kog op, og dræn dem straks.
Hold dem varme.
Pensl fileterne med æg, og vend dem i rasp.
Steg dem gyldne i olie og smør, ved middelvarme.
Drys med salt.
Anret fisk med asparges, koriander, dressing og lime
*Pankorasp er en japansk type rasp, der er lavet af frisk brød, der rives og tørres i ovnen – i modsætning til almindelig rasp, hvor man bruger brød, der er tørt i forvejen. Køb det i velassorterede supermarkeder. Eller brug almindelig rasp.