Fiskefileter med grønne asparges

15 minutter
624 kcal

Få hemmeligheden bag denne lækre fiskefilet. Den vil med garanti være et hit i familien.

Tallerken med fisk og grønt

Fiskefilet med grønne asparges

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl skyr
  • 1 bundt koriander eller dild, purløg og persille
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 2 lime
  • 2 bundt grønne asparges
  • Koldpresset rapsolie
  • 2 fiskefileter af rødtunge eller rødspætte (i alt ca. 300 g)
  • 1 æg
  • Pankorasp*
  • 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 1 spsk. smør

Sådan laver du fiskefilet med grønt

  • Rør en dressing af skyr og finthakkede krydderurter, og smag til med salt, peber og lidt limesaft.

  • Vrik asparges, og lad dem knække, hvor de naturligt knækker.

  • Skær rod­enderne til.

  • Kog en gryde vand op med salt og et dryp rapsolie.

  • Kom asparges i, kog op, og dræn dem straks.

  • Hold dem varme.

  • Pensl fileterne med æg, og vend dem i rasp.

  • Steg dem gyldne i olie og smør, ved middelvarme.

  • Drys med salt.

  • Anret fisk med asparges, koriander, dressing og lime

*Pankorasp er en japansk type rasp, der er lavet af frisk brød, der rives og tørres i ovnen – i modsætning til almindelig rasp, hvor man bruger brød, der er tørt i forvejen. Køb det i velassorterede supermarkeder. Eller brug almindelig rasp.

LÆS OGSÅ: 6 gode opskrifter på fiskefrikadeller


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background