Broccolisuppe med kylling og parmesan

35 minutter
598 kcal

Lun dig på en sund og cremet broccolisuppe med kylling, parmesan og brøndkarse.

Skål med suppe og tilbehør

Broccolisuppe med kylling og parmesan

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 kyllingebrystfileter
  • Havsalt
  • 600 g broccoli
  • 4 tsk. koldpresset rapsolie
  • 1 liter grøntsagsbouillon
  • 6 spsk. parmesanost, fintrevet
  • ½ agurk
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 bundt brøndkarse

Tilbehør:

  • 3 skiv. rugbrød, ristet

Sådan gør du

  • Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 20 min. Tag dem op, og lad dem køle af.

  • Skær broccolien groft. Kom den i en gryde med ½ tsk. salt og 2 tsk. rapsolie. Hæld kogende grøntsagsbouillon over, og lad det simre i 10 min.

  • Læg osten i to lange, brede striber på en bageplade med bagepapir. Stil den i en ovn ved 200 grader i få mi­nutter, til den er smeltet og let gylden.

  • Lav “krøller’’ af agurkeskrællen med en tyndskræller. Stil dem til side.

  • Blend broccoli, bouillon og de sidste 2 tsk. olie til en ensartet suppe. Smag til med salt og peber.

  • Anret suppen med skiver af kylling, agurkekrøller og brøndkarse samt parmesantwill på toppen. Servér ristet rugbrød til.

Har du prøvet vores broccolisalat med bacon, rødløg og feta? Den er smaddergod!