Sunde opskrifter Aftensmad Broccolisu... Broccolisuppe med kylling og parmesan 35 minutter 598 kcal Lun dig på en sund og cremet broccolisuppe med kylling, parmesan og brøndkarse. Af Anne Larsen 24. august 2017 Broccolisuppe med kylling og parmesan Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 kyllingebrystfileter Havsalt 600 g broccoli 4 tsk. koldpresset rapsolie 1 liter grøntsagsbouillon 6 spsk. parmesanost, fintrevet ½ agurk Sort peber, friskkværnet 1 bundt brøndkarse Tilbehør: 3 skiv. rugbrød, ristet Sådan gør du Kog kyllingefileterne i letsaltet vand i 20 min. Tag dem op, og lad dem køle af. Skær broccolien groft. Kom den i en gryde med ½ tsk. salt og 2 tsk. rapsolie. Hæld kogende grøntsagsbouillon over, og lad det simre i 10 min. Læg osten i to lange, brede striber på en bageplade med bagepapir. Stil den i en ovn ved 200 grader i få minutter, til den er smeltet og let gylden. Lav “krøller’’ af agurkeskrællen med en tyndskræller. Stil dem til side. Blend broccoli, bouillon og de sidste 2 tsk. olie til en ensartet suppe. Smag til med salt og peber. Anret suppen med skiver af kylling, agurkekrøller og brøndkarse samt parmesantwill på toppen. Servér ristet rugbrød til. Har du prøvet vores broccolisalat med bacon, rødløg og feta? Den er smaddergod! SuppeKyllingBroccoli