Sunde opskrifter Aftensmad Bagt torsk... Bagt torsk med 3 slags ærter 15 minutter 584 kcal Sund og lækker aftensmad på bare 15 minutter. Af Anne Larsen , Michelle Kristensen og Helle Brønnum Carlsen 23. august 2017 Bagt torsk med 3 slags ærter Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 torskefileter a ca. 150 g 200 g ærter, friskbælgede 100 g sugar snaps, de tykke 100 g sukkerærter, de flade 2 spsk. koldpresset rapsolie + dryp til ærterne Havsalt 1 håndfuld mynte 2 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning 2 spsk. hvidvinseddike Sort peber, friskkværnet Tilbehør 500 g nye kartofler, skrubbede og kogte Sådan gør du Læg torskefileterne i et ovnfast fad, og bag dem i en 200 grader varm ovn i 10-12 min. Kom de tre slags ærter i en gryde, dryp med rapsolie, drys let med salt, og dæk ærterne med kogende vand. Kog op, og hæld straks vandet fra. Hak eller blend mynte med rapsolie, sirup og hvidvinseddike. Smag til med salt og peber. Anret torsk med et let drys salt og peber og ærterne ved siden af. Dryp saucen henover. Servér kartofler til. Det behøver ikke at være besværligt at lave lækker og sund aftensmad. Her finder du en lang række opskrifter på aftensmad, du kan lave på under 30 minutter. ÆrterFisk