Sunde opskrifter Aftensmad Bagt laks ... Bagt laks med rødkålsråkost 30 minutter 561 kcal Denne ret er en fornøjelse for både øjne og gane - og så kan den laves på bare 30 minutter. Velbekomme! Af Anne Larsen 19. december 2016 Bagt laks med rødkålsråkost Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 120 g røde linser 350 g rødkål 50 g spæd spinat 1 granatæble 1 tsk. citronsaft 1 tsk. koldpresset rapsolie 250 g laksefilet uden skind og ben Havsalt 2 træspyd 2 tsk. nigellafrø Sådan laver du bagt laks med rødkålsråkost Kog linserne efter emballagens anvisning. Snit rødkålen fint. Skyl spinaten, og slyng den tør. Massér granatæblet, del det, og vend vrangen ud. Tag kernerne ud. Anret råkosten med linser, kål, spinat, granatæblekerner, citronsaft og dryp af olie. Skær laksen i tern, læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, drys let med salt, og bag ternene ved 200 grader i 9 minutter. Sæt laksestykkerne på to træspyd, drys med nigellafrø, og anret på tallerknen ved siden af råkostsalaten. TIPS! Hav kogte linser i fryserenNår du koger linser (eller bønner), så kog gerne hele posen, og frys ned i små portioner. Det tager ikke længere tid, men sparer tid en anden dag. FiskLaksLinserRødkålSpinat