Bagt laks med rødkålsråkost

30 minutter
561 kcal

Denne ret er en fornøjelse for både øjne og gane - og så kan den laves på bare 30 minutter. Velbekomme!

Tallerken med laks og farverig salat

Bagt laks med rødkålsråkost

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 120 g røde linser
  • 350 g rødkål
  • 50 g spæd spinat
  • 1 granatæble
  • 1 tsk. citronsaft
  • 1 tsk. koldpresset rapsolie
  • 250 g laksefilet uden skind og ben
  • Havsalt
  • 2 træspyd
  • 2 tsk. nigellafrø

Sådan laver du bagt laks med rødkålsråkost

  • Kog linserne efter emballagens anvisning.

  • Snit rødkålen fint.

  • Skyl spinaten, og slyng den tør.

  • Massér granatæblet, del det, og vend vrangen ud.

  • Tag kernerne ud.

  • Anret råkosten med linser, kål, spinat, granatæblekerner, citronsaft og dryp af olie.

  • Skær laksen i tern, læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, drys let med salt, og bag ternene ved 200 grader i 9 minutter.

  • Sæt laksestykkerne på to træspyd, drys med nigellafrø, og anret på tallerknen ved siden af råkostsalaten.

TIPS! Hav kogte linser i fryseren

Når du koger linser (eller bønner), så kog gerne hele posen, og frys ned i små portioner. Det tager ikke længere tid, men sparer tid en anden dag.