Bagt laks med rødkålsråkost
Denne ret er en fornøjelse for både øjne og gane - og så kan den laves på bare 30 minutter. Velbekomme!
Denne ret er en fornøjelse for både øjne og gane - og så kan den laves på bare 30 minutter. Velbekomme!
Kog linserne efter emballagens anvisning.
Snit rødkålen fint.
Skyl spinaten, og slyng den tør.
Massér granatæblet, del det, og vend vrangen ud.
Tag kernerne ud.
Anret råkosten med linser, kål, spinat, granatæblekerner, citronsaft og dryp af olie.
Skær laksen i tern, læg dem på bagepapir i et ovnfast fad, drys let med salt, og bag ternene ved 200 grader i 9 minutter.
Sæt laksestykkerne på to træspyd, drys med nigellafrø, og anret på tallerknen ved siden af råkostsalaten.
TIPS! Hav kogte linser i fryseren
Når du koger linser (eller bønner), så kog gerne hele posen, og frys ned i små portioner. Det tager ikke længere tid, men sparer tid en anden dag.