Asparges med kyllingelår i lufttørret skinke
Forkæl dine gæster eller din familie med denne fantastiske ret.
Forkæl dine gæster eller din familie med denne fantastiske ret.
Fjern skindet fra kyllingelårene, og pak dem ind i lufttørret skinke.
Læg dem i et ovnfast fad, og stil dem i en 190 grader varm ovn i 30 min.
Vrik aspargesene, og lad enderne knække af der, hvor de naturligt knækker.
Læg asparges i en gryde, drys med salt, dryp med lidt olie, og hæld kogende vand over.
Kog maksimalt 1 min.
Pisk vinaigretten sammen.
Anret asparges med brøndkarse og 2 spsk. vinaigrette ved siden af de ovnbagte kyllingelår.
Servér skrubbede og kogte kartofler til.
* Vinaigrette tilovers
Gem den vinaigrette, som du har tilovers, på køl til de efterfølgende dage. Brug den oven på din salat eller dampede grøntsager.
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-