Æggekage med skinke og broccoli i airfryer

25 minutter
364 kcal

Spar fedtstoffet ved at lave nem og lækker æggekage i airfryer. Følg vores opskrift, og maden er klar om mindre end en halv time.

Æggekage

ÆGGEKAGE – nem opskrift med få, men gode råvarer.

© wichmann+bendtsen

Æggekage med skinke og broccoli i airfryer

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 æg
  • 1 dl minimælk
  • ½ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 300 g broccoli
  • 150 g skinketern

Sådan gør du

  • Pisk æg, mælk, salt og peber sammen. Skær broccoli i mindre buketter.
  • Læg broccoli og skinketern i et lille rundt fad, som passer til airfryeren.
  • Hæld æggemassen over, og tilbered æggekagen i 20 min. ved 170 gr.

TIP Servér som her med friskklippet purløg. Æggekagen kan også toppes med lidt revet ost.

TIP Tilsæt dine favoritgrøntsager eller benyt lejligheden til at få ryddet op i grøntsagsskuffen.