Lun vintersalat med kylling og kål

15 minutter
252 kcal

Lun vintersalat med kylling og to slags kål giver dig masser af grove grøntsager og mættende proteiner.

I FORM-kuren fatburner special

Vintersalat med kylling

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 100 g kogt kylling
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 200 g blandet grønkål og sortkål
  • ½ tsk. stødte tørrede chiliflager
  • Havsalt og kværnet sort peber
  • 14 cherrytomater
  • 1 lilla gulerod eller alm. gulerod
  • 4 spsk. hytteost, 4,5 % fedt
  • 2 bundt purløg
  • ½ citron

Sådan laver du vintersalaten

  • Snit hvidløg i ultrafine skiver.

  • Gør kålen i stand: Skyl og skær kålen fri af stængel og midterstreng. Dup kålen tør, og skær i mundrette stykker.

  • Steg hvidløgsskiverne gyldne, kom chiliflager og kål ved, og steg videre.

  • Vend kålen imens. Smag til med salt og peber.

  • Skær tomaterne i halve. Snit guleroden i ultrafine skiver.

  • Anret kålen med kylling, tomater og gulerødder.

  • Top med hytteost og purløg, og dryp med citronsaft.