Kokosvand

Kokosvand er det sidste nye i fitness verden og med god grund, kokosvand indeholder nemlig både B og C-vitaminer samt mineraler som magnesium og kalium.

Kokosvand

Derfor skal du drikke kokosvand

Kokosvand kaldes også kokosjuice og er det sidste nye skrig i Hollywood. Her er adskillige celebs blevet fanget af kameralinserne på vej fra sveddryppende hot yoga med en kokosvand i hånden.

Og det er ikke så mærkeligt. For kokosvand indeholder lidt frugtsukker, der giver en god smag, men stort set ingen fedt og derfor stadig meget få kalorier. Kokosnøddens juice indeholder tilmed B-vitaminer, lidt C-vitamin, mineraler som kalium, magnesium og fosfor samt elektrolytter, som genopretter din væskebalance.

Kokosvand er derfor den perfekte drik til dig, der træner lidt over en time, hvor vand ikke helt kan gøre det alene.

Sådan bruger du kokosvand

Kokosvand er helt naturligt – drik det, som det er, eller hæld det i din smoothie. Kokosvand er dog ikke helt kaloriefrit som vand, så drik det der, hvor du ellers ville have snuppet en sodavand,
en iste eller en glas saft. Vandet smager bedst, hvis det er iskoldt.

Det er der gjort ved kokosvandet

Kokosvand er den klare saft fra helt unge grønne kokosnødder. Vandet tappes, når nødden er 5-7 måneder. På dette tidspunkt kan man til gengæld ikke bruge kokoskødet.

Det skal du holde øje med, når du køber kokosvand

Hvis du går efter så få kalorier som muligt, så vælg dem, hvor der ikke er tilsat andet frugtjuice, chokolade eller lignende.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background