Squash

Derfor skal du spise skrællen

Courgettens smukke grønne skræl indeholder masser af fordøjelsesfremmende kostfibre og K-vitamin. Faktisk mister courgetten hele 95 pct. af sit K-vitamin-indhold, hvis du skræller den.

LÆS OGSÅ: K-vitamin er helt afgørende for dit blod og knogler

Sådan bruger du den

Riv skrællen, og bland den i fx sammenkogte retter lige inden servering (for at undgå tab af vitaminer). Du kan også erstatte noget af fedtstoffet i kager med revne courgetter, da de gør bagværket blødt og svampet.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background