Den simple vej til at spise sundere

Se, hvordan du gør sund kost til en god vane. Vi præsenterer dig for en nogle simple tiltag, der er enkle og overskuelige at efterleve i en travl hverdag, så du kan få succes med din sunde livsstil

Porkkanoita naatteineen

HALUAISITKO SYÖDÄ TERVEELLISEMMIN? Näillä seitsemällä vinkillä pääset hyvään alkuun!

© iStock

Følg 7 sunde kostråd

Med udgangspunkt i de nye officielle kostråd får du her en stribe konkrete råd til en sund kost. Der er solid forskning bag rådene, de er enkle, og de virker.Virker syv tiltag lidt uoverskuelige, så tag et eller to ad gangen, og lad dem blive en god vane, før du tager fat i de næste.

Øs op efter en tallerkenmodel

Det er en nem måde at lære at dosere de forskellige fødevaregrupper på en sund måde og ikke mindst sørge for, at du får godt med grønt på din tallerken.

Sørg for, at der også er lidt sundt fedt i dine hovedmåltider, uanset hvilken model du vælger. Det kan fx være fed fisk, avocado, nødder, kerner og frø eller en dressing med oliven- eller rapsolie.

Et andet godt råd er, at lade gryderne stå i køkkenet, og væn dig til kun at tage en portion. Er du mere sulten, så nøjes med kun at spise mere grønt.

Sådan øser du op efter tallerkenmodel

BRUG T-MODELLEN

Hvis du gerne vil spise sundt og tabe dig

Y-modellen

Brug Y-modellen

Hvis du vil spise sundt og fastholde din vægt.

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background