Brug skyr

Den islandske skyr har en meget lav fedtprocent, og et højt indhold af protein.

Den islandske skyr er proppet med protein og er et glimrende mellemmåltid.

Brug skyr i stedet for cremefraiche til alt. Fedtprocenten ryger ned, og proteinprocenten op, og du kan ikke smage forskel!

-Marie-Louise Tinsfeldt

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Vidste du

Det islandske surmælksprodukt forener et proteinindhold med et minimalt fedtindhold.
100 gram skyr ligger helt oppe omkring 15 gram protein.

Find alle I FORMs opskrifter med skyr her

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background