Den islandske skyr er proppet med protein og er et glimrende mellemmåltid.

Brug skyr

Den islandske skyr har en meget lav fedtprocent, og et højt indhold af protein.

8. oktober 2013 af I FORM

Brug skyr i stedet for cremefraiche til alt. Fedtprocenten ryger ned, og proteinprocenten op, og du kan ikke smage forskel!

-Marie-Louise Tinsfeldt

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Vidste du


Det islandske surmælksprodukt forener et proteinindhold med et minimalt fedtindhold.
100 gram skyr ligger helt oppe omkring 15 gram protein.

Find alle I FORMs opskrifter med skyr her

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: