5 fejl, du ALTID begår, når du går på slankekur

Er du typen, der ofte går på slankekur? Så gentager du med garanti disse 5 fejl.

Kvinde  trusser hiver ud i sit maveskind

Vil du gerne tabe dig? Så er der helt sikkert et par fejl, du i den grad bør forsøge at undgå. Se bare her!

1. Du tænker meget sort/hvidt

Bare fordi, du ikke lige taber dig så meget, som du ellers ønsker dig i løbet af den første uge, er det altså ikke ensbetydende med, at du ikke er i stand til at tabe dig. Du gør med garanti en masse rigtige og gode ting for din krop, som også er nødvendige for dit vægttab.

Vil du skrue ekstra op for din fedtforbrænding via kosten, så er keto-diæten en strategi for dig. Bliv klogere på, hvordan du opnår ketose her.

2. Du begrænser dig selv

Jo, du kan sagtens tage med på restaurant. Men tænk dig om, når du bestiller din mad. Det behøver ikke at være sværere end det.

Ellers kan du også føle det som et tegn på, at du er ved at give op. Og det kommer der ikke noget positivt ud af - OG kiloene rasler ikke ligefrem af.

Vil du gerne prøve kræfter med en slankekur, der ikke kræver kalorietælling og restriktioner? Så tjek 8 timers kuren ud her

3. Du fokuserer på negative kommentarer

Selvom tyve af dine bedste veninder er kommet med positive kommentarer omkring din nye, flotte figur, så hænger du fast i den eneste negative kommentar fra din mor om, at du ser træt ud. Læg dit fokus på det positive - det vil også give meget bedre og større effekt på dit vægttab.

4. Du sammenligner din vægt

Igen handler det om fokus. Din vægt vil gå op og ned, men det er altså ikke det samme som, du ikke taber dig. Særligt, hvis du træner samtidig.

5. Du handler på dine følelser

NEJ! Det hele kan nemlig ikke bare være ligemeget! Selvom du kan blive ked af det midt i din proces, så er det nu, du absolut IKKE må give op. Tænk positivt og vær glad for dine vilde resultater!

Få flere tips til vægttab her.