Sådan gik det Maria

Fedtprocent

FEDTPROCENT FØR 31% EFTER 26 %

  • Jeg er superglad for resultatet, men ærgerlig over, at jeg begyndte at nøjes med 4 måltider, siger Maria, der generelt har været glad for kuren.

  • Kuren har været nem at følge, men det var SÅ hårdt de uger, hvor vægten stod stille. Ellers har det sværeste været at komme igennem sociale arrangementer uden at falde i. Jeg havde fødselsdag og drak 3 glas alkohol, men ellers har jeg overholdt kuren. Generelt er jeg glad for snacks om aftenen, men det er også en vanesag. Du tænker på det i 5 minutter og så er tanken væk igen, og der har jeg prøvet at være aktiv med en gåtur eller fx. vask/opvask.

Hvad har været det bedste?

  • Det bedste har været at se resultaterne på min krop. Og så er det bare så dejligt at stille sig op på vægten og se, der har været vægttab. Jeg er også virkelig glad for, at min fedtprocent er faldet så meget.

Når du ser dig i spejlet nu,­ hvad er du så mest glad for?

Min mave og mit ansigt, dobbelthagerne er væk.

Kan du så ellers mærke forskel på din krop/dit helbred?

Helt sikkert, jeg kommer hurtigere på arbejde på min cykel. Jeg bliver ikke så let forpustet, som jeg gjorde før.

Dit bedste råd til andre, der vil gå i gang med kuren?

Man skal være seriøs omkring det. Planlæg dine måltider hver dag, det er meget vigtigt. Gør din mad klar om aftenen, for det tager også tid at skrælle og hakke. Og sig det til venner og familie, så de bakker op og ikke inviterer på pandekager og is :-)