Forbrænd 30 pct. mere på 30 minutter

Få et træningsprogram, der fyrer helt op under dig – også når du ligger på sofaen.

21. juli 2016 af I FORM

Ved at træne intelligent kan du få din krop til at forbrænde en masse ekstra kalorier – ikke kun, mens du træner, men også længe efter at du har taget træningstøjet af. 

Strategien er enkel, det handler nemlig om at fokusere på træningen og give den så meget gas, at sveden løber af dig og du bliver forpustet. Med andre ord; træn, når du træner – så kan du snakke, rette på håret og tjekke mobil bagefter!

Det smarte ved at træne så hårdt er, at du sparker gang i en efterforbrænding, der kan vare i mange timer efter træningen. 

Træningsprogram: Fyr op for din forbrænding

I FORM’s træningsekspert Martin Kreutzer har sammensat et program, hvor du skal træne ca. 30 minutter 4 dage om ugen. Programmet træner både styrke og kondition og sætter skub i din efterforbrænding med op til 175 kalorier pr. træningsgang.

Derfor er dit træningstøj ikke helt ligegyldigt ...

Du kender måske nogle af disse situationer fra din træning: Stropper, der skærer i din skulder, en t-shirt, der klæber svedigt til din ryg, og at du for 17. gang hiver dine bukser op, fordi de kryber ned. Så er det nok på tide at forære dig selv noget nyt træningstøj.

LIGE NU får du nemlig et par stilrene, højtaljede tights og en lækker, løstsiddende træningstop i TOPKVALITET + 4 numre af I FORM, fyldt med inspiration til en sundere hverdag, effektive træningsprogrammer og lækre opskrifter for bare 149 kr. + 49,50 i porto (i alt 198,50 kr.). Men skynd dig, så godt et tilbud ligger ikke længe på hylden.

Ja tak, vis mig tilbuddet NU!

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler