Hvordan virker vægttab på appelsinhud?

Kan et vægttab påvirke appelsinhud i en positiv retning eller risikerer man at det fremstår endnu mere tydeligt. Få svaret fra I FORMs ekspert her.

Det kommer an på, om du kombinerer dit vægttab med motion. Hvis du blot taber dig uden at dyrke motion ved siden af, kan du risikere, at appelsinhuden bliver tydeligere.

Hvis du derimod kombinerer sund kost med motion, vil du se en klar forbedring og udglatning af din hud på lårene.

Fup og fakta om appelsinhud

Naturens løsning

Appelsinhud (eller cellulitis) er fedt, der lagrer sig i små rum mellem musklerne og overhuden. Væggene i rummene består af bindevæv. Med tiden trækker bindevævet sig sammen og bliver mindre elastisk, og så fremkommer de små fordybninger i huden, der giver de velkendte buler. Det er naturens garanti for artens beståen, for det er en meget holdbar fedtlagring.

Desværre er fedtet her så også det sværere at komme af med! Der findes et hav af behandlingsformer og mirakelkure lige fra laser og elektromagnetiske bølger til opstrammende cremer og vakuumbehandlinger.

Men ifølge eksperterne er den eneste sikre kur imod appelsinhud: Hold dig slank, spis grønt og groft – og dyrk motion.

Mest læste lige nu

Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background