Hvordan virker vægttab på appelsinhud?

Kan et vægttab påvirke appelsinhud i en positiv retning eller risikerer man at det fremstår endnu mere tydeligt. Få svaret fra I FORMs ekspert her.

19. juli 2016 af I FORM

Det kommer an på, om du kombinerer dit vægttab med motion. Hvis du blot taber dig uden at dyrke motion ved siden af, kan du risikere, at appelsinhuden bliver tydeligere.

Hvis du derimod kombinerer sund kost med motion, vil du se en klar forbedring og udglatning af din hud på lårene.

Fup og fakta om appelsinhud

Naturens løsning

Appelsinhud (eller cellulitis) er fedt, der lagrer sig i små rum mellem musklerne og overhuden. Væggene i rummene består af bindevæv. Med tiden trækker bindevævet sig sammen og bliver mindre elastisk, og så fremkommer de små fordybninger i huden, der giver de velkendte buler. Det er naturens garanti for artens beståen, for det er en meget holdbar fedtlagring.

Desværre er fedtet her så også det sværere at komme af med! Der findes et hav af behandlingsformer og mirakelkure lige fra laser og elektromagnetiske bølger til opstrammende cremer og vakuumbehandlinger.

Men ifølge eksperterne er den eneste sikre kur imod appelsinhud: Hold dig slank, spis grønt og groft – og dyrk motion.

I FORM anbefaler
Indtager du for mange kalorier i løbet af dagen?
Hvad enten du ønsker at tabe dig eller holde en stabil vægt, er I FORM Kostdagbog et ideelt redskab, til at skabe overblik over din kost og holde styr på dit daglige kalorieindtag.
Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: