BEREGN: Hvilken forskel gør din vægt?

Din vægt påvirker din hurtighed, og et vægttab kan gøre dig markant hurtigere ved både løb, cykling og svømning. Modsat kan vægtøgning give dig en dårligere tid.

Du kan forbedre din løbetid ved at smide overflødig vægt. Men hvor meget? Regn det ud har!

Du kan for tiden opleve udfordringer med enkelte af vores beregnere. Vi arbejder på at løse dem så hurtigt som muligt

Jo mere du vejer, jo langsommere bliver du. Men præcis hvor stor en forskel betyder tallet på vægten? Med I FORMs beregner kan du finde ud af netop dét!

Motiver dig selv

Indtast din nuværende vægt, træningsform og distance og få svar på, hvad et par kilo fra eller til vil ændre for netop dig.

Måske har du altid drømt om at løbe den 5 kilometer på under 27 minutter, og i virkeligheden kan du med en lille indsats skære et par minutter af din tid.

Beregneren kan også være et sjovt redskab til at teste, hvad 10 ekstra kilo på sidebenene gør ved din hurtighed. Om ikke andet, så for at motivere dig selv til at holde den slanke linje.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background