Hjælp - hvorfor taber jeg mig ikke?

Har du oplevet, at vægten i starten går hurtigt ned, for pludselig at stå helt stille, længe inden drømmevægten er nået?

Så læs videre, og få svaret på, hvordan du bryder muren og kommer videre med vægttabet.

Mange kvinder, der går i gang med at tabe sig, oplever, at de første 5 kilo ryger rimelig nemt og hurtigt. Men herefter begynder det at gå langsomt – alt for langsomt – og pludselig står vægten helt stille, selv om du både motionerer og spiser lige efter bogen.

Kun få ting er mere frustrerende end denne fastfrysning af vægten, når man nu synes, at man gør alt det rigtige. Mange mister derfor motivationen, falder tilbage til de usunde vaner og tager hurtigt de tabte kilo på igen. Det er dog vigtigt ikke at give op på dette kritiske tidspunkt – der er nemlig hjælp at hente.

Sense kur - endelig en slankekur, der virker

Giv ikke op

Med lidt omtanke, et par småjusteringer og en ekstra indsats kan du hurtigt og effektivt få genstartet vægttabet. Med artiklerne herunder får du svar på, hvad der er de typiske årsager til, at vægten går i stå. Samtidig får du opskriften på, hvordan du kommer videre og igen får kiloene til at rasle af.