Giv din krop en ny start

I FORM Ny start bygger på 6 simple principper, der kan give dig en sund og langtidsholdbar livsstil. Det er ikke en kur, men en kostomlægning med fleksible retningslinjer, der gør dig mæt og passer ind i hverdagen.

Kvinde tilbereder sund mad

MERE ENERGI OG MINDRE SUKKERTRANG – tre deltagere har fulgt onlineforløbet Ny start med succes.

© wichmann+bendtsen

Du ved formentlig noget om sund kost, men måske halter det alligevel med at få købt og spist de sunde råvarer? Eller måske har du prøvet alverdens kure blot for at tage alle kiloene på igen, når det atter blev hverdag, og de gamle, dårlige vaner vendte tilbage?

I FORM tilbyder dig en anden vej – en Ny start – der ikke er en kur, men en varig livsstilsændring.

Ny start bygger på seks simple principper, der kan give dig en sund og langtidsholdbar livsstil. Afhængigt af hvor konsekvent du er, vil principperne både kunne føre til vægttab, mere energi, mindre sukkertrang, en sund og glad mave og et stærkt immunforsvar. Og det allerbedste er, at der er tale om fleksible retningslinjer, der både gør dig mæt, og som er nemme at integrere i hverdagen.

12.000 har allerede fulgt I FORMs otte ugers onlinecamp Ny start – og med stor succes. Læs mere om I FORM Ny start her!

41-årige Christina siger: “Det er jo ikke raketvidenskab – jeg har bare haft svært ved at gøre det på egen hånd. Og Ny start tiltalte mig, fordi det netop ikke er en kur, men en kostomlægning, der både er overskuelig og ikke så skrap.”

Christina har tabt sig otte kilo, er sluppet af med sin sukkertrang og har fået mere energi i hverdagen. Læs mere om Christinas positive forvandling, og bliv også klogere på to andre tidligere deltageres erfaringer herunder.

Kunne du tænke dig det samme? Så tilmeld dig I FORM Ny start her!