Bevar din løbeglæde hele vinteren – med de rette tights

Mørke og kulde skal ikke have lov at tage pusten fra dig. Det sørger et par særlige vinter-løbetights for, så du stadig er i god løbeform, når foråret rammer.

Kvinde sidder i vinterløbetights

Ahhh ... intet slår følelsen i kroppen efter en frisk løbetur i frostklart vejr! Det kræver bare, at turen ikke foregår med to istapper som lår og snebolde som baller. Det er her, et par gode vinter-løbetights kommer ind i billedet.

Løber du i dine almindelige tights, risikerer du nemlig at blive så kold, at det dræber løbeglæden. Og det er synd, hvis du er inde i en god stime og egentlig gerne vil holde fast i din løbeform, så du ikke skal begynde forfra til foråret.

Vinter-løbetights til en brandvarm pris

Vi vil rigtigt gerne hjælpe dig med at holde fast i en aktiv livsstil, og vi ved, hvilken kæmpe forskel det gør at komme ud i det fri – også selvom det er mørkt og koldt.

Derfor har vi skaffet et par særlige vinter-løbetights fra Active Fit, som du lige nu kan få sammen med et abonnement på I FORM til en virkelig god pris.

SE TILBUD: 4 numre af I FORM + vinter-løbetights. KUN 149,- + porto!

Der er særligt to ting, der adskiller vores vinter-tights fra almindelige løbetights:

  • Materialet, som er dejligt varmt og tykt med blødt fleece på indersiden. Samtidig er det åndbart, så du ikke koger over.

  • Reflekserne, som sikrer, at du bliver set fra alle sider og desuden danner et flatterende mønster.

Løbetights med 3 geniale detaljer

Derudover har Active Fit-tightsene en række andre detaljer, der gør dem til et uhyre godt køb:

  • Lomme på lænden med plads til dine nøgler

  • Ekstra lomme til din mobiltelefon på siden af låret, så du let kan få adgang til den.

  • Bred talje, der gør dem behagelige at have på.

EKSTRA: Få tillægget “Bliv glad for vinterløb”

Hvis de lækre og varme tights ikke er nok til at få dig ud at løbe i kulden, så følger der faktisk også en guide til vinterløb med. Her får du tips, du kan bruge før, under og efter løbeturen, så du sikrer, at det bliver en god oplevelse.

Vinterløb er nemlig ikke kun godt for din krop og din forbrænding. Det renser også hovedet, og foregår det i dagslys, er det med til at bekæmpe den vintertristhed, der ellers kan komme snigende.

Forside med kvinde, der er glad for vinterløb

Sammen med tightsene får du en guide til vinterløb, der hjælper dig med at komme ud af døren uanset vejret.

Ender dine vinterløbe-drømme med at gå i hi, skal du ikke græde over spildte tights. De fungerer nemlig også glimrende, hvis du kan lide at gå raske ture på i det smukke vintervejr. Og hvem kan egentlig ikke det? Er det særligt koldt, kan tightsene bruges som inderste lag under et par ski- eller regnbukser.

Med andre ord: Et par vinter-løbetights er en investering i din sundhed og dit humør, som du kun kan ende med at blive glad for.

TILBUD: 4 numre af I FORM + vinter-løbetights + tillæg. KUN 149,- + porto!

Tjek tilbuddet her!