Powerwalk dig til en sund vinter.

Powerwalk dig til en sund vinter

Tryk fast-forward knappen i bund, nyd naturen, roen omkring dig, lys i ansigtet og øg din fedtforbrænding og få sved på panden i én og samme træningsform. Powerwalking går lige i hjertet!

15. december 2014 af Claus Cancel

Derfor skal du power-walke

Tænk på det som en gåtur i skoven – med fast forward-knappen trykket helt i bund. Du får alle skovturens goder, lys i ansigtet, set naturen og oplevet roen, men modsat den almindelige skovtur får du også lige en ordentlig omgang livgivende motion oven i hatten.

Det kræver, at du går hurtigt, for powerwalking skal give sved på panden og få hjertet til at banke i dobbelt tempo. Find gerne en rute med bakker, da det giver turen et element af intervaltræning. Prøv evt. at gå så hurtigt som muligt op ad bakkerne, og slap mere af nedad.

Udbytte

Er farten høj nok, får du sat skub i både hjertet og øger din fedtforbrænding. Da du ikke er helt så belastet som ved en løbetur, skal turene være længere end en løbetur for rigtigt at have effekt.

Investering

Du kan powerwalke i et par gamle løbesko, men du kan også købe specialdesignede sko.e sko til formålet. De koster cirka 800 kr.

Sværhedsgrad

Meget nemt. Perfekt motionsform til begynderen, der skal i gang igen efter en pause, og til dig, der bare elsker at gå.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: