Powerwalk dig til en sund vinter

Tryk fast forward-knappen i bund på dine gåture, og nyd naturen, roen omkring dig og lyset i ansigtet, mens du øger din fedtforbrænding og får sved på panden – alt sammen i én og samme træningsform. Powerwalking går lige i hjertet!

Powerwalk

POWERWALK Sæt fart på dine gåture, og få masser af sunde fordele.

© iStock

Derfor skal du powerwalke

Tænk på det som en gåtur i skoven – med fast forward-knappen trykket helt i bund. Du får alle skovturens goder: lys i ansigtet, smuk natur og dejlig ro – men modsat den almindelige skovtur får du også lige en ordentlig omgang livgivende motion oven i hatten.

Det kræver, at du går hurtigt, for powerwalking skal give sved på panden og få hjertet til at banke i dobbelt tempo. Find gerne en rute med bakker, da det giver turen et element af intervaltræning. Prøv evt. at gå så hurtigt som muligt op ad bakkerne, og slap mere af nedad.

Udbytte

Er farten høj nok, får du sat skub i både hjertet og fedtforbrændingen. Da du ikke er helt så belastet som ved en løbetur, skal turene være længere end en løbetur for rigtigt at have effekt.

Investering

Du kan powerwalke i et par gamle løbesko, men du kan også købe specialdesignede sko til formålet.

Sværhedsgrad

Meget nemt. Perfekt motionsform til begynderen, der skal i gang igen efter en pause, og til dig, der bare elsker at gå.

  Nu er det blevet lettere at leve sundt!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
  Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

  Lige nu: Prøv 30 dage gratis


  Newsletter background