4 tips der holder dig ung og spændstig

Ole Henriksen ved om nogen, hvordan man holder sig ung. I FORM har lokket de bedste tricks ud af ham. Husk, at du kan møde ham personligt på I FORMs træningsrejse til Los Angeles i marts.

ole henriksen - havregrød

1. Dyrk din indre udstråling

Smil til dig selv – smil til dine omgivelser! Det er mit bedste skønhedstip. Smil forbinder os som mennesker. Og alle ser godt ud, når de smiler - mit smil er min personlige plastikkirurgi.

Derfor: dyrk smilet - og tandlægestolen med jævnlige besøg, og hold dine tænder flotte og velplejede. Et stabilt blodsukker er også vejen frem til lækker indre udstråling. Spis en solid omgang morgenmad, f.eks. havregryn med hørfrø og blåbær.

2. Dyrk din krop – hold den i gang

Det er ikke nok at gå, der skal mere bevægelse og muskeltræning til for at holde kroppen stærk og smidig gennem årene.
Find noget, der tiltaler dig!
Test: Hvilken træningsform passer bedst til dig?

ole henriksen 60 - hulahop

Selv synes jeg det er sjovt at træne gymnastik; ringe og parallelbare – og danse til gode rytmer. Giorgio Armani begyndte først at motionere da han var i 50’erne – det er aldrig for sent, så det er bare om at komme i gang!

Rul din talje slank, lige som Ole.

3. Dyrk dit ansigt: Rens din hud morgen og aften

Selv maskuline stjerner som Hugh Jackman, Mark Wahlberg og Jack Nicholson har fået øjnene op for at pleje deres hud. Men det skal være nemt og på ingen tid, derfor er de vilde med min ”on the go cleanser” og ”walnut complexion scrub”, som i tillæg til en pænere hud giver en lettere barbering. Beskyt også din hud mod solen med faktor 15+.

4. Planlæg dig fra stress

Planlæg hele din uge søndag aften. Og her tænker jeg både professionelt og personligt.

Læg tid ind til motion, til kæresten, til børnene - og til alenetid, hvor du f.eks. hygger dig med en god bog.
Min planlægning gør, at selvom jeg arbejder hårdt, så føler jeg mig afslappet, fordi jeg har afsat tid til det der betyder noget for mig.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background