Hold formen i ferien

En dags træning om ugen er nok, hvis du vil holde din form ved lige på ferien.

Sommerferie er lig med afslapning, hygge og solskin. Men også med en frygt for at miste din hårdtoptjente form, når træningstøjet holder pause i 1, 2 eller 3 uger. Men bare rolig med bare ét træningspas om ugen bevarer du både hurtighed og styrke, så du er lige så fit, som da du tog af sted. Smart nok virker strategien også, når du tvinges til at holde pause fra træningen pga. skader og sygdom.

Kickstart din sunde livsstil med en uges forrygende træningsferie med I FORM

Kroppen husker din gode form

Alle de timer, du har tilbragt i træningstøjet, er givet rigtig godt ud! Når du én gang i dit liv har trænet over en længere periode, vil din krop for altid opretholde et højt grundniveau. Så selv om du holder en længere pause fra træningen, vil du faktisk være i bedre form end en utrænet – helt uden at yde noget! Og den første ferieuge er i øvrigt "gratis", da der går en uge, før den begynder at nedbryde sig selv.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background