Stærk og fræk med Stripfitness

Stripfitness handler ikke om at smide tøjet. Faktisk stammer ideen med at danse omkring og på en stang fra kinesisk akrobatik og er noget af det hårdeste træning, du kan finde.

Find din sexede side frem og giv den max gas på stripperstangen.

Interessen for stripfitness er stigende, og sporten er blevet foreslået som olympisk disciplin, fordi den kombinerer dans, gymnastik og akrobatik.

Hvad gør man?

I stripfitness skal du selv holde din vægt i arme og ben, så stangtræning udfordrer om noget dine coremuskler. Det er dog ikke alle fitnesscentre, der har stænger, der går fra gulv til loft. Derfor bruges vægttræningsstænger til at danse med og omkring.

Hvordan virker det?

Stripfitness får pulsen op, styrker mave og ryg samt din smidighed. Derudover er fokus på overkroppen, der specielt bliver tonet af at dyrke stripfitness.
Stripfitness-konceptet er udviklet i København. Formen kaldes også burlesque fitness eller poledance, når en rigtig stang er involveret.

Her kan du træne

Fitness.dk tilbyder stripfitness i hele landet.

Polestudio tilbyder poledance i København, Roskilde og Odense.

Performanceart tilbyder poledance i København.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background